Можливість імпорту XML-файл, призначений для мови менеджера, в vBet (навіть якщо того, щоб перетворити його через деякі зовнішні програми).
(Оригінал теми: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8275 )
Існує сотні фраз в VBulletin, і люди вже створили переклади для роботи з мовою менеджера. Кілька доступні для безкоштовного скачування.
Google Translate набагато краще, ніж без перекладу. Але ручний переклад завжди буде краще. Є плани, щоб додати прапори в кеш, так що ручний перекази можуть бути використані. Функціональність цієї мудрої перевершує внутрішній диспетчер мови VBulletin, як зміст в CMS і в блогах може бути правильно переведено як добре, а не тільки фрази.
Але з кількістю фраз в VBulletin, швидше за все, того, щоб переводити все вручну зробить більшість людей відмовитися в процесі (я знаю, я впевнений, буде ...). Але якщо XML-файл призначений для мови менеджера можуть бути використані безпосередньо або після перетворення, багато роботи з перекладу була б врятована.
Можливість експорту з ручної переклад з vBet для VBulletin форматі мови XML буде хороша можливість для collaborational перекладацьку роботу, але, швидше за все, не така корисна, як можливість їх імпортувати.