Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 3 з 3 FirstПерший 123
Результати 21 до 25 з 25

Тема: Автоматичний переклад сторінок проти принципів контекстної реклами Google

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від MOGmartin View Post
    Ось оновлену статистику трафіку.

@ Hilinebuilders тут оновлений графік. Також видно ж ... на Twitpic3

FYI: У мене також є сайти на базі WP-робот в WordPress, які використовують Google Translate API. Вони також постраждали в той же час і втратив 100% від їхнього руху.
    Вид дурне питання - де ви можете помістити цей фільтрів в Google Analytics? Я тільки що зробив швидку перевірку і не знайти її - ви вже знаєте, де це я хотів би безпечної деякий час для пошуку

Ми на це і перевірка його. Здавалося б, людина - деякі форуми побачити таку тенденцію деякі ні. На даний момент ми не в змозі визначити, в чому причина. На всякий випадок для enyone у кого є така проблема - будь ласка, переконайтеся, що ви не блокувати всі перекладені сторінки в robots.txt

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Вид дурне питання - де ви можете помістити цей фільтрів в Google Analytics?
    НЕ probs Міхал,

його: CONTENT -> Найпопулярніші сторінки входу
    ФІЛЬТР: Сторінки, що містять цей рядок:

Оновлено картинка з недавно статистику, і ви можете бачити в лівій колонці, де доповіді:

Twitpic - обмінюватися фотографіями і відео на Твіттері

Quote Повідомлення від vBET View Post
    будь ласка, переконайтеся, що ви не блокувати всі перекладені сторінки в robots.txt
    До вашого відома - я не блокувати трафік в будь-якому випадку

ТІЛЬКИ НА ДЕРЖАВНОМУ RE:
    Я не вірю, що плагін vbet порушується. Він як і раніше робить саме те, що її рекламують як - люди все ще можете використовувати перекладені сторінки 100%.

Єдина проблема в тому, що Google припинив відправку трафіку на цих перекладених сторінок. Як її проклятий важко слід перекладеної сторінки, якщо його гарний переклад, я припустив, що ви включаєте Yahoo переводити API.

Я б ставив хороші гроші, що це буде зробити набагато складніше Google, щоб відфільтрувати з індексу.

ТІЛЬКИ НА RE держави, а також:
    Я Не кажу, що ці сторінки DE-індексуватися .... Вони просто не повертаються в результатах пошуку, коли вони мали звичай бути.

Дякуємо за надання деяке уявлення MOGmartin. Я бачу падіння vBET перекладених сторінок, а також, але це не настільки драматичним, як ваша. Різниця становить близько 25% в порівнянні з попереднім тижнем. (26 березня - 1 квітня проти 2 квітня - 8 квітня)

Quote Повідомлення від ivan View Post
    Я пошлю вам детальну інформацію через PM в наступному serveral днів ...

Подивіться, будь ласка, цю статтю:
    technospot.net / блоги / стратегії-видалити-машина переведена сторінку, Googles-індексу /
    На даний момент ми не бачимо ліцензії - будь ласка, докладно PM ліцензії як можна швидше. Якщо ви не ліцензованим користувачем, то вам не заплатили vBET версії. Будь ласка, надсилайте інформацію про ліцензії.

Про посиланням - знову рекомендація відключити автоматичне слабкі перекладів, які можуть бути не зрозумілі людині.
    Ми рекомендуємо, щоб ви не дозволяєте автоматизованого перекладу, щоб отримати індексуватися. Автоматизований переклад не завжди має сенс і вони потенційно можуть розглядатися як спам. Що ще більш важливо, настільки, що багатомовного веб-сайту полягає в досягненні більш широкої аудиторії, надаючи цінну інформацію на декількох мовах. Якщо ваші користувачі не можуть зрозуміти автоматизованого перекладу або якщо він відчуває штучну до них, ви повинні запитати себе, чи дійсно ви хочете уявити такого роду контенту на них.
    Google переклади дуже гарні і людини для читання, так що немає жодної проблеми з цим. Так що, щоб було ясно - він рекомендує, щоб відключити Тільки переклади, які можуть бути не зрозумілі людини. Ми надаємо підтримку людей, які пишуть на різних мовах і переклади дійсно хороші. Так що це НЕ про Google переклади надаються vBET.

Я думаю, що в паніці і без детального зачитування заяв Google ми маємо тут багато непорозумінь. Так, щоб було ясно:
    1. Переклади добре для Google
    2. Google не подобається слабка автоматичного перекладу, які не може прочитати людина
    3. Маючи навіть слабкі автоматичний переклад не заборонено, але тільки не рекомендується
    4. Високе значення автоматичних перекладів добре для Google
    5. vBET надає Google перекладів, які мають дуже хорошу якість і людини читаним
    Востаннє редагувалось vBET; 17-04-11 в 19:29.

Quote Повідомлення від MOGmartin View Post
    НЕ probs Міхал,

його: CONTENT -> Найпопулярніші сторінки входу
    ФІЛЬТР: Сторінки, що містять цей рядок:

...

ТІЛЬКИ НА RE держави, а також:
    Я Не кажу, що ці сторінки DE-індексуватися .... Вони просто не повертаються в результатах пошуку, коли вони мали звичай бути.
    Завдяки я буду грати з ним і перевірити деякі з наших форумах.

Про державну перереєстрації - як я покажу вам сюди http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7908 Google повертає сторінку в результатах пошуку. Я думаю, що у Вас може бути менш пошуку записів через зміни в позиції індексу, але остаточно ваших сторінок все ще знаходяться в індексі і повертаються в результатах пошуку.

Ми зробимо деякі власні розслідування - також цінуємо ваше майбутнє вхід, якщо ви дізналися щось більше про ситуацію вашого форуму в індексі Google.

Стр. 3 з 3 FirstПерший 123

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •