Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 3 z 3 FirstPrvní 123
Výsledky 21 na 25 z 25

Závit: Auto si stránky Google vs obsahová pravidla

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal MOGmartin View Post
    Zde je aktualizované dopravní statistiky.

@ Hilinebuilders Zde je aktualizovaný graf. Také vidět stejné ... na Twitpic3

Vaši informaci: Mám také stránky Běží na WP-robot WordPress, které používají Google Translate API. Oni také byli hit ve stejnou dobu a ztratil 100% jejich provoz.
    Druh hloupá otázka - kde si můžete dát toto filtrů ve službě Analytics? Jen jsem se rychle zkontrolovat a ne najít - už víte, kde, takže bych rád bezpečné nějaký čas na hledání

My jsme na to a zaškrtnutím. Zdá se, že individuální - Některá fóra viz např. tendenci některé ne. V tuto chvíli nejsme schopni určit, co je ten důvod. Jen v případě enyone která takový problém - prosím, ujistěte se, že jste si zablokovat všechny přeložených stran v robots.txt

Člen
    Datum registrace
    Září 2010

Quote Původně odeslal vBET View Post
    Druh hloupá otázka - kde si můžete dát toto filtrů ve službě Analytics?
    Ne probs Michal,

jeho: OBSAH -> Nejlepší vstupní stránky
    FILTR: Stránky obsahující tento řetězec:

Aktualizováno obraz Statistiky, a můžete vidět v levém sloupci, kde zpráva:

Twitpic - Sdílení fotografií a videa na Twitter

Quote Původně odeslal vBET View Post
    Ujistěte se, že jste si zablokovat všechny stránky v souboru robots.txt
    S pozdravem - jsem se zablokovat dopravu v žádném případě

Jen pro RE STATE:
    Nevěřím, že plugin vbet je rozbitá. To ještě dělá přesně to, co jeho inzerován jako - lidé mohou stále používat přeložené stránky na 100%.

Jediným problémem je, že Google přestal posílat provoz na těchto přeložených stran. Jak jeho zatraceně těžké stopy přeložené stránky, pokud jeho dobrý překlad, já jsem navrhl, že obsahují Yahoo Přeložit API.

Klidně bych se vsadil velké peníze, že to bude mnohem těžší pro Google odfiltrovat indexu.

Jen pro RE státu, jakož:
    Já jsem Neříkám, že tyto stránky jsou DE-indexovaných .... Oni prostě nejsou vráceny ve výsledcích vyhledávání, kdy bývaly.

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Díky za poskytnutí nějaké nahlédnutí MOGmartin. Vidím pokles stránkách vBET překládal také, ale to není zdaleka tak dramatická jako vy. Rozdíl je přibližně 25% z předchozího týdne. (26. března - 1.dubna vs 2 dubna-8 4)

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal ivan View Post
    Pošlu Vám podrobnější informace prostřednictvím PM v příštích dnech serveral ...

Prosím, podívejte se v tomto článku:
    technospot.net / Blogy / strategie-remove-strojově přeložena stránka na brýle-index /
    V tuto chvíli nevidíme vaše licence - prosím podrobnosti hodin licenci ASAP. Pokud si nejste licencovaný uživatel, pak nemáte zaplacené vBET verzi. Zašlete prosím informace o licenci.

O link - je to opět doporučení zakázat slabé automatické překlady, které mohou být nerozumí lidským.
    Doporučujeme, abyste neumožňují automatické překlady se indexovány. Automatické překlady ne vždy smysl a mohli by mohly být považovány za spam. Ještě důležitější je, místo aby vícejazyčné webové stránky, je dosáhnout většího publika tím, že poskytuje hodnotný obsah v několika jazycích. Pokud uživatelé nemohou pochopit automatického překladu nebo pokud se domnívá, umělé jim, měli byste se ptát sami sebe, zda skutečně chcete prezentovat tento druh obsahu, pro ně.
    Google překlady jsou velmi dobré a čitelné, takže není problém s těmi. Tak co, aby bylo jasné - to doporučuje vypnout Pouze ty překlady, které mohou být nerozumí lidským. Poskytujeme podporu pro lidi psát v různých jazycích a překlady jsou opravdu dobré. Takže to je NENÍ o Google překlady poskytována vBET.

Myslím si, že v panice a bez podrobného čtení prohlášení Google tu máme spoustu nedorozumění. Tak, aby bylo jasné:
    1. Překlady jsou v pořádku na Google
    2. Google se nelíbí slabá automatické překlady, které nejsou čitelné
    3. Po slabé i automatické překlady není zakázáno, ale pouze se nedoporučuje
    4. Vysoká hodnota automatické překlady jsou v pořádku na Google
    5. vBET nabízí Google překlady, které mají velmi dobrou kvalitu a jsou čitelné
    Naposledy upravil vBET; 17-04-11 na 19:29.

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal MOGmartin View Post
    Ne probs Michal,

jeho: OBSAH -> Nejlepší vstupní stránky
    FILTR: Stránky obsahující tento řetězec:

...

Jen pro RE státu, jakož:
    Já jsem Neříkám, že tyto stránky jsou DE-indexovaných .... Oni prostě nejsou vráceny ve výsledcích vyhledávání, kdy bývaly.
    Díky budu hrát s ním, a zda některé z našich fórech.

O státní re - jak jsem vám ukázat zde http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7908 Google vrací stránky ve výsledcích vyhledávání. Myslím si, že můžete mít méně hledat záznamy kvůli změnám v indexu pozici, ale definitivně vaše stránky jsou stále v rejstříku a budou vráceny ve výsledcích vyhledávání.

Uděláme nějaké vlastní vyšetřování - i za Vaši další vstup, pokud zjistíte něco více o stavu vašich fóra v indexu Google.

Stránka 3 z 3 FirstPrvní 123

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •