Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 3 kohta 3 FirstEsimene 123
Tulemused 21 kuni 25 kohta 25

Thread: Auto tõlkelehekülge vs google sisu suunised

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas MOGmartin View Post
    Siin on uusima liiklusinfo stats.

@ Hilinebuilders siin on ajakohastatud graafik. Näinud ka sama ... kohta Twitpic3

FYI: Mul on ka saite powered by wp-robot wordpress, mis kasutavad Google Translate API. Nad on ka hit samal ajal ja kaotanud 100% oma liiklust.
    Tobe küsimus - kuhu saab panna selle filtrid analytics? Ma lihtsalt teinud kiire kontrollida ja ei leidnud seda - sa juba tead kui nii tahaksin ohutu aega otsin

Oleme seda ja seda kontrollimata. Tundub, et individuaalne - mõned foorumid näha sellist tendentsi mõned mitte. Sel ajal ei saa me otsustada, millised on põhjus. Lihtsalt igaks juhuks enyone kellel on selline probleem - palun veenduge, et te ei blokeerida kõik tõlkelehekülge robots.txt

Quote Algselt postitas vBET View Post
    Tobe küsimus - kuhu saab panna selle filtrid analytics?
    ei probs Michal,

tema: sisu -> Top Sihtlehekülgi
    FILTER: Pages sisaldavate string:

Uuendatud pildi hiljuti stats, ja te näete vasakus veerus kui raport:

Twitpic - jagada fotosid ja videoid on Twitter

Quote Algselt postitas vBET View Post
    veendu, et sa ei blokeerida kõik tõlkelehekülge robots.txt
    FYI - Ma ei blokeeri liiklust kuidagi

Lihtsalt RE STATE:
    Ma ei usu, et vbet plugin on katki. See ikka ei täpselt, mida oma reklaamitakse - inimesed võivad endiselt kasutada tõlkelehekülge 100%.

Ainus küsimus on see, et google on peatunud saates liikluses nende tõlkelehekülge. Nagu neetult raske jalajälg tõlgitud lehekülje kui tema hea tõlke minu soovitust, et teil lisada yahoo tõlkida API.

Oleksin kihla head raha, et see muudab palju raskem google välja filtreerida indeks.

Lihtsalt RE riik, samuti:
    Ma olen Ei ütle Need leheküljed on DE-indekseeritud .... Nad lihtsalt ei tagastata otsingutulemustes, kui nad varem.

Senior liige

Täname pakkuda mõningast arusaamist MOGmartin. Ma näen langus vBET tõlkelehekülge samuti, kuid see ei ole pooltki nii dramaatiline kui sinu oma. Vahe on umbes 25% võrreldes eelmise nädalal. (26. märts - 1. aprill vs 2. aprill - 8 aprill)

Quote Algselt postitas ivan View Post
    Ma saadan sulle detail informatsiooni läbi PM järgmise mitmetes päeva ...

Palun vaadake seda artiklit:
    technospot.net / blogs / strateegia-eemaldada-masin-tõlgitud-page-googles-index /
    Praegu me ei näe oma litsentsi - palun PM litsentsi üksikasjad ASAP. Kui sa ei ole litsentsitud kasutaja, siis ei ole makstud vBET versiooni. Palun saatke litsentsi.

Umbes link - see on jälle soovituse keelata nõrk automaatne tõlked, mida saab ei mõista inimese.
    Me soovitame, et te ei luba tõlkida automatiseeritult saada indekseeritud. Tõlkida automatiseeritult ei ole alati mõtet ja nad võiks vaadelda rämpsposti. Veelgi olulisem on, asi on teha mitmekeelne veebileht on jõuda suurema publiku, andes väärtuslikku sisu mitmes keeles. Kui teie kasutajad ei saa aru automaattõlke või kui see tundub kunstlik neid, mida peaks endalt küsima, kas te tõesti tahate praegu selline sisu neile.
    Google tõlked on väga head ja inimloetavas, mistõttu ei ole küsimus neile. Mis siis oleks selge - ta soovitab lülitada Ainult selliseid tõlkeid, mis võib olla ei mõista inimese. Meil on pakkuda toetust inimestele kirjalikult eri keeltes ja tõlked on tõesti hea. Nii et see on NOT Google tõlked ette nähtud vBET.

Ma arvan, et paanika ja ilma üksikasjaliku lugemine Google avaldustega meil siin palju arusaamatusi. Nii et selgeks teha:
    1. Tõlked on OK Google
    2. Google ei meeldi nõrgad automaatsed tõlked, mis ei ole inimloetavas
    3. Võttes isegi nõrgalt automaatne tõlked ei ole keelatud, kuid ainult ei soovitata
    4. Kõrge väärtusega automaatne tõlked on OK Google
    5. vBET pakub Google tõlked, mis on väga hea kvaliteediga ja inimloetavas
    Viimati muutis vBET; 17-04-11 juures 19:29.

Quote Algselt postitas MOGmartin View Post
    ei probs Michal,

tema: sisu -> Top Sihtlehekülgi
    FILTER: Pages sisaldavate string:

...

Lihtsalt RE riik, samuti:
    Ma olen Ei ütle Need leheküljed on DE-indekseeritud .... Nad lihtsalt ei tagastata otsingutulemustes, kui nad varem.
    Tänu ma mängin seda ja vaadata mõned meie foorumites.

RE riik - nagu ma näitan sulle siin http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7908 Google naaseb oma lehele otsingutulemustes. Ma arvan, et sul võib olla vähem otsides kirjed muutuste tõttu indeks seisukoht, kuid lõplikult leheküljed on ikka indeks, ja see tagastatakse otsingutulemustes.

Teeme mõned enda uuringud - ka hindame teie tulevikus sisend kui saad teada, midagi rohkem olukorda oma foorum Google'i indeks.

Leht 3 kohta 3 FirstEsimene 123

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •