Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 25

Тема: Автоматичний переклад сторінок проти принципів контекстної реклами Google

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост

Default Автоматичний переклад сторінок проти принципів контекстної реклами Google

---
    АДМІНІСТРАТОР ПРИМІТКА: Ця посада включає неправдивої інформації про Google заявою для автоматично перекладається зміст. Заява не застосовується також до vBET. Будь ласка, дивіться тут для деталей: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873
    На жаль, я був у відпустці, коли повідомлення було створено і багато невірної інформації була включена в цій темі - саме тому корекція включені.
    ---

Привіт

Я просто хотів повідомити вам, що Matt Cutts сказав, що авто переклад веб-сторінок потрапляє в їх "авто контенту" керівних принципів, які були покарані після оновлення Google Panda.

Так як попередження ви можете переглянути всі внесені вами зміни перекладених сторінок в карту сайту.

Насправді ви можете розглянути можливість заблокувати Google від перерахування автоматичний переклад мов на всіх robots.txt через.

Ось відео: YouTube - Як я звертаюся з локалізованим контентом?

З повагою

StarBuG
    Востаннє редагувалось vBET; 07-04-11 в 14:54.

На жаль ... Здається досить очевидним, що Google не подобається те, що робить Vbet тоді. Чому Google до сих пір індекс автоматично перекладених сторінок, хоча? Не має сенсу.

Тому що при відвідуванні сторінки він не знає, що вони автоматично переводяться.
    Вони зберігаються в базі даних і не обслуговуються через їх API в свої гусеничному шасі.

Це абсолютно чудово, що vBET, однак, не в тому сенсі, більшість людей намагаються використовувати його.

Це переклад особливість, яка допомагає людям, що говорять на різних мовах, щоб зрозуміти ваш контент.
    Однак це не спосіб помножити змісту сторінки.
    Якщо ви використовуєте його таким чином Google буде розглядати це як низька якість "авто контенту" і покарати ваш сайт за це рано чи пізно.

Дякуємо.

Каміль,

Чи можу я просто підтвердіть, будь ласка, що якщо я хочу зберегти Vbet працює на моєму форумі, але не хочете, щоб Google автоматично перекладених сторінок, що мені потрібно лише зробити наступне:

1. Введіть 'Disallow: / форум / хх /»В robots.txt, де хх позначає іноземну мову (мови) у використанні на мій форум

2. Зворотній кроки на цій посаді для інтеграції карта сайту: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

3. Оновити і знову подати карту сайту.
    Востаннє редагувалось norku; 31-03-11 в 10:42.

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Так. якщо заборонити сторінки для Google ботів - ви будете мати ваші сторінки не індексуються Google.
    Звичайно, якщо ви відмінити всі зміни з карти сайту - те ж саме - сторінка не індексується.

звичайно, вже у вас сторінок проіндексованих Google ви вам потрібно перезарядити нових сайту.
    Додав Міхал Podbielski:
    Вам не потрібно, щоб блокувати будь-які переведені вмісту див:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873
    Востаннє редагувалось vBET; 07-04-11 в 14:49.

Дякуємо Каміль. Я думаю, що це справжня ганьба, що Google не любить вміст, створений таким чином. Я думаю, що вони повинні робити виняток для форумів, оскільки Vbet це фантастична ідея, і навіть за той короткий час у мене було це повністю робоча я побачив покращення в моєї статистиці. Ще не все втрачено, хоча, звичайно, тому що насправді розумна частина Vbet - що іноземні носіїв мови можуть брати участь на форумі на своїй рідній мові - це, звичайно, все ще там.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від norku View Post
    Дякуємо Каміль. Я думаю, що це справжня ганьба, що Google не любить вміст, створений таким чином. Я думаю, що вони повинні робити виняток для форумів, оскільки Vbet це фантастична ідея, і навіть за той короткий час у мене було це повністю робоча я побачив покращення в моєї статистиці. Ще не все втрачено, хоча, звичайно, тому що насправді розумна частина Vbet - що іноземні носіїв мови можуть брати участь на форумі на своїй рідній мові - це, звичайно, все ще там.
    Це не правда, що Google не любить такого змісту. Це всі непорозуміння через неправдивої інформації, яка StarBuG покласти тут. Будь ласка, подивіться і послухайте уважно фільму. Тут у Вас є це описано більше:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від norku View Post
    Дякуємо.

Каміль,

Чи можу я просто підтвердіть, будь ласка, що якщо я хочу зберегти Vbet працює на моєму форумі, але не хочете, щоб Google автоматично перекладених сторінок, що мені потрібно лише зробити наступне:

1. Введіть 'Disallow: / форум / хх /»В robots.txt, де хх позначає іноземну мову (мови) у використанні на мій форум

2. Зворотній кроки на цій посаді для інтеграції карта сайту: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

3. Оновити і знову подати карту сайту.
    Вам не потрібно, щоб блокувати будь-які перекладеного контенту! Будь ласка, дивіться фільм ще раз - весь цей фільм про те, як назвати адресу, коли ви переклали зміст, так перевівши зміст зовсім нормально для Google!

Примітка про зміст автоматично переводяться НЕ поширюється на vBET а також StarBuG писати неправдиві відомості, що він розглядається як зміст дублювання, що це не так (може бути, а не "вона", і це може не поширюються на vBET) - див мій попередній пост.

HRM, є Google в кінцевому рахунку буде просто відкинути ці переведених сторінок? Якщо це відбудеться, якщо мені цікаво, що буде впливати на ранжирування сторінок рідну мову?

Quote Повідомлення від tavenger5 View Post
    HRM, є Google в кінцевому рахунку буде просто відкинути ці переведених сторінок? Якщо це відбудеться, якщо мені цікаво, що буде впливати на ранжирування сторінок рідну мову?
    Google дійсно здається, зняли VBET сторінки тепер: див обговорення в моєму блозі.

Я особисто не думаю, що ці сторінки спам, вони мають законну мету ...
    Труднощі перекладу: Google Algo оновлення 06-04-2010 | SEO Блог SEOforums.org

Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •