Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 19

Тема: Вікі на південь питань каталог

Default Вікі на південь питань каталог

Добре, у мене вікі в підкаталог www.xxxxxxx.com / вікі, Мій форум в www.xxxxxxx.com / форумів.

Я намагаюся об'єднати переклад на MediaWiki, яка розділяє мої входу в систему інформації з форуму про себе.

Я бачу таку помилку БД при тестуванні:

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:16 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:17 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxx.com/wiki/?vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    Будь-яка ідея, де шукати? Я читав кожну пропозицію ви дали іншим про те, як інтегрувати. Проблема в тому, що я просто не знаю, яке рішення мені потрібно.

Спасибі

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

це повне повідомлення про помилку? якщо ні, то вставте тут повний.

Ви також можете оптимізувати таблиць БД. зробити це просто перейдіть до AdminCP-> Maintence-> ремонт / оптимізувати таблиці-> chect все-> і натисніть продовжувати

Quote Повідомлення від kamilkurczak View Post
    це повне повідомлення про помилку? якщо ні, то вставте тут повний.

Ви також можете оптимізувати таблиць БД. зробити це просто перейдіть до AdminCP-> Maintence-> ремонт / оптимізувати таблиці-> chect все-> і натисніть продовжувати
    Це не говорить таблиця зруйнована ... він каже недійсним SQL. Швидше за все через те не так з переписує для вікі під реж або неповної інтеграції з вікі.

Я впевнений, що я-то відсутній і шукає кроки мені потрібно для мого інтеграції.

Я отримую ніяких помилок на форумі себе.

Алло? Це не може бути те, що важко для вас, хлопці, щоб діагностувати.
    Востаннє редагувалось Smaug; 07-10-10 в 00:12.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Правда, важко діагностувати - немає будь-якої номер помилки, ні повідомлення про помилку. Ось чому Каміль просимо вас вона сповнена спілкуватися помилка чи щось видалити звідти.

Без повідомлення про помилку ми сліпі тут ... Ви можете знайти більш детальну інформацію про це, у прикладі в журналах?

Також - як я розумію, це відбувається тільки для вікі. Для нормальної сторінки немає. Чи використовуєте ви префікс таблиці?

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Також - як я розумію, це відбувається тільки для вікі. Для нормальної сторінки немає. Чи використовуєте ви префікс таблиці?
    Неприпустимі SQL є помилкою.

Це те, що прийшов в електронну пошту, у мене немає номера помилки.

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxxxxxxxx.com/wiki/vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=&vbet_outside=true&vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    MySQL Version :
    Вікі таблиць починаються з "mw_", все інше для сайту, без префікса. Я бачу вище, де він каже "поза = істина" в два рази. Я буду дивитися на переписує.

Я точно знаю, що моя реалізація була значною мірою припущення щодо того, які команди будуть використані для інтеграції вікі. Те, що я хочу знати, це те, що ваші повідомлення відноситься до мене. Обговорення використовувати глобальні повній? Я дійсно не знаю, як би я бути в змозі сказати, що?

Дякуємо за ваш час

26 годину підняти **********

Чи справляється плата можу заплатити за пріоритет відповіді?

Спасибі

Дуже перепрошую за затримку. Ми не приймаємо платежі за пріоритет відповідей. Ми стенд (мене і Каміль), де на форумі в четвер і п'ятницю - просто не зрозуміти, хто буде піклуватися про цю проблему. Додати якесь питання поставити більше світла, Каміль, однак, що я взяв цей випадок ... Вибачте. Ми будемо робити це краще наступного разу. Також сподіваюся, що Ви будете щасливі знаючи, що ми почнемо шукати ще одного співробітника для обслуговування клієнтів (у ці вихідні або наступного тижня з'явиться реклама)

Ви будете знати, що інтегрований модуль використовує global_complete тому, що сторінки не будуть переводитися. Зв'язки з кодом мови Віль роботи, але сторінка не буде перекладений. Якщо так відбувається, то, будь ласка, звертайтеся підказки для модів, який не підтримує global_complete. Це може відбутися тільки для модів, який генерує свої власні сторінки і повністю ігнорувати VBulletin архітектури.

Про питання MySQL - ми все ще сліпі. Я думав, що це може бути префіксом питання, але ви не використовуєте його для форуму. Без додаткової інформації про питання ми не в змозі сказати, що це таке. Будь ласка, зв'яжіться з підтримкою MySQL і запитати, чому ваші повідомлення не мають будь-якої номер помилки, ні опис помилки. Крім того - ви перевірити MySQL журнали? Може бути, там буде більше про це.

Quote Повідомлення від vBET View Post

Ви будете знати, що інтегрований модуль використовує global_complete тому, що сторінки не будуть переводитися. Зв'язки з кодом мови Віль роботи, але сторінка не буде перекладений. Якщо так відбувається, то, будь ласка, звертайтеся підказки для модів, який не підтримує global_complete. Це може відбутися тільки для модів, який генерує свої власні сторінки і повністю ігнорувати VBulletin архітектури.
    ОК, це не мод для VBulletin, Mediawiki є самостійним. Тільки посилання на мій форумах цей мод від vb.org:
    Обговорення / VBulletin Single Sign-On - vBulletin.org форум

Тому що я використовую цей мод для "моста" сесії користувачів, я все ще цікаво, якщо глобальне повної знаходиться у використанні і при цьому ще плутають, реалізація яких є правильним.

Про питання MySQL - ми все ще сліпі. Я думав, що це може бути префіксом питання, але ви не використовуєте його для форуму. Без додаткової інформації про питання ми не в змозі сказати, що це таке. Будь ласка, зв'яжіться з підтримкою MySQL і запитати, чому ваші повідомлення не мають будь-якої номер помилки, ні опис помилки. Крім того - ви перевірити MySQL журнали? Може бути, там буде більше про це.
    Існує помилка не реєструється MySQL, я щойно перевірив, відкривши журнал помилок, зазначеного в my.cnf.

Ця заява недійсним.

Code:
    Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_fr help, vbenterprisetranslator_cache_short_fr cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;
    Вибрати не вдається. Невже ті, таблиць і полів виглядати правильно для Вас? Де цей вибір, з якої викликається?

Дякуємо за вашу допомогу

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •