Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 10 gada 19

Thread: Wiki apakšpunktā directory jautājumos

Skatījumu Hibrīds

Iepriekšējā Amatā Previous Post   Next Post Nākamā Pastu
    Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    29

Quote Sākotnēji Ievietoja vBET View Post

Jūs zināt, ka integrēta mod izmanto global_complete jo lapas netiks tulkota. Saites ar valodas kods wil darbu, bet lapa netiks tulkota. Ja šāda lieta notiek, tad, lūdzu, pieteikties padomus mods, kas neatbalsta global_complete. Tas var notikt tikai mods, kas rada to pašu lapu līdz galam un ignorēt vBulletin arhitektūru.
    Labi, tas nav mod vBulletin, MediaWiki ir patstāvīgs. Tikai saiti uz manu forumu, ir šis mod no vb.org:
    MediaWiki / vBulletin Single Sign-On - vBulletin.org Forum

Tā kā es esmu, izmantojot šo mod "tiltu", lietotājs sesijas, es esmu vēl jautājums, ja pasaulē pilnīgi tiek lietota, tādējādi joprojām sajaukt par to, kuru īstenošana ir pareizs.

Par MySQL jautājums - mēs joprojām esam akli. Es domāju, ka tas varētu būt priedēklis jautājums, bet jūs neizmantojat to vBulletin. Bez papildu info par šo jautājumu mēs nevaram pateikt, kas tas ir. Lūdzu, sazinieties ar MySQL atbalstu un jautāt, kāpēc jūsu ziņas nav nekādu kļūdu skaitu vai kļūdas apraksts. Arī - vai jūs pārbaudīt MySQL baļķi? Varbūt tur būs vairāk par to.
    Nav kļūda pieteicies ar mysql, es tikai pārbaudītas, atverot kļūdu log, kas ir norādīts my.cnf.

Tas ir nederīgs paziņojumu.

Code:
    Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_fr help, vbenterprisetranslator_cache_short_fr cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;
    Izvēlieties kļūdas. Vai šie tabulas un laukus skatīties pareizi, lai jums? Ja ir tā, ka izvēlēties izsauc no?

Paldies par jūsu palīdzību

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

SQL vaicājums pats par sevi ir OK - kā jūs wrote sevi, tas strādā vBulletin.

Jūs pievienots svarīgu informāciju - MediaWiki nav vBulletin mod. Tātad vBET nevar to atbalstīt. Ja MediaWiki nav vB mod, tad galīgi tā nav, izmantojot jebkuru vB āķi - jūs wrote sevi, ka tas ir standalone pieteikumu. vBET i vBulletin Enterprise Translator - mēs tulkojam vBulletin.

Tātad, šīs kļūdas iemesls ir tas, ka vBulletin nav inicializēts - to neizmanto vispār ...

Es esmu atzīmējot šo jautājumu, kā atrisināt, jo mēs zinām iemeslu tagad un mēs zinām, ka tas nav vBET joma vispār - vBET nav gatava tulkot lapas nav saistīti ar vBulletin.
    Pēdējo reizi vBET; 10-10-10 pie 21:48.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    29

SQL vaicājums pats par sevi ir OK - kā jūs wrote sevi, tas strādā vBulletin.

Jūs pievienots svarīgu informāciju - MediaWiki nav vBulletin mod. Tātad vBET nevar to atbalstīt. Ja MediaWiki nav vB mod, tad galīgi tā nav, izmantojot jebkuru vB āķi - jūs wrote sevi, ka tas ir standalone pieteikumu. vBET i vBulletin Enterprise Translator - mēs tulkojam vBulletin.

Tātad, šīs kļūdas iemesls ir tas, ka vBulletin nav inicializēts - to neizmanto vispār ...

Es esmu atzīmējot šo jautājumu, kā atrisināt, jo mēs zinām iemeslu tagad un mēs zinām, ka tas nav vBET joma vispār - vBET nav gatava tulkot lapas nav saistīti ar vBulletin.
    Tad kā citi tulkot šo lapu šeit? Nav jēgas man, kāpēc viņi var un es nevaru. Tie darbojas tilts, tāpat kā man.

Query varēja nepareizs, jo es, iespējams, nav pareizi īstenota.

http://www.vbenterprisetranslator.co...mediawiki.html

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Lūdzu, ņemiet vērā, ka es nezinu MediaWiki produktu. Mans pēdējais atbilde bāzi par savu aprakstu -, ka tas ir standalone pieteikumu. Es mainīt statusu uz Lai izskaidrotu un pārbaudiet to vēlreiz

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Kā es redzu, ka MediaViki nav atsevišķu pieteikumu - tas ir integrēts ar vBulletin un lapas, ko rada vBulletin. Jūs varat pārbaudīt to pats - ir adrese.

Kā es redzēt jūsu forumā MediaWiki nav integrēta - lapa nav radīts ar vBulletin. Šī ir atšķirība.

Tātad vispirms integrēt MeidaWiki ar vBulletin. Un, kad lapas radīs vBulletin (pati galvene, kājene utt), tad jūs varat integrēt to ar vBET.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Sep 2010
    Atbildes
    29

Kā es redzu, ka MediaViki nav atsevišķu pieteikumu - tas ir integrēts ar vBulletin un lapas, ko rada vBulletin. Jūs varat pārbaudīt to pats - ir adrese.

Kā es redzēt jūsu forumā MediaWiki nav integrēta - lapa nav radīts ar vBulletin. Šī ir atšķirība.

Tātad vispirms integrēt MeidaWiki ar vBulletin. Un, kad lapas radīs vBulletin (pati galvene, kājene utt), tad jūs varat integrēt to ar vBET.
    Atsauces produkts ir līdzīgs tam, ko es skrienu. Es esmu saistīts ar forumu, jo abi produkti ir kopīgas pieteikšanās info starp tiem.

Vai Jūs sakāt, ka man ir nepieciešams iekļaut galveni un kājeni, lai padarītu jūsu mod uzvesties man patīk citai personai?

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Nē Tā nav gadījumā, ieskaitot kājenes vai header. Tas ir gadījumā, integrācija wiki lapas, kas rada vBulletin dzinēju.

Tāpat kā es rakstīju - mūsu klients, kurš izmanto vBET iet tulkot wiki lapas izmanto to, lai tiešām tulkot vBulletin lapa, kas parāda Viki lapas (iespējams - tas ir, kā es to redzu). Tieši tāpēc vBET strādā tur. Kā es redzēt jūsu forumā wiki lapa nav rada vBulletin dzinēju.

Lūdzu, sazinieties ar lietotāju, kurš jau to darīja, un lūgt viņu integrāciju informāciju starp vBulletin un MediaWiki. Tā ir atsauce pats mod, bet tas nenozīmē, ka dažas papildu uzdevumus, netika darīts. Kā es rakstīja rezultāti atšķiras starp jums forumos, lai man ir aizdomas, ka kaut kas vairāk tika darīts šeit (tas var būt pat šis mod konfigurācijas problēma, vai vienkārši piekļūt jautājums - nepareizs URL).

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •