Перегляд повної версії: Вирішений Форум Блоки Показує lantittle =.. в URL посилання?
Я не впевнений, але я подумав, що це виправити? Форум блоки відображаються як:
"Moneta rasta , bet internete nieko nepavyko apie ja rasti , tai gal mazdaug kanors apie ja noreciau suzinot...
14 Hours Ago 11:39 PM
Padekit nustatyt..."
Я впевнений, що ми були фіксації такого поняття для langtitle. Також одним виправити не був випущений ще (швидке виправлення, описане в потоці). Я не впевнений, було це ж питання чи ні: замішанні:
Ваше повідомлення Дивно, тому що є відкриті і закриті langtitle мову BBCode - так, можливо, це просто хтось написати його від руки і ми розбили BBCode в повідомлення, яке потрібно ручна корекція ...
Я впевнений, що ми були фіксації такого поняття для langtitle. Також одним виправити не був випущений ще (швидке виправлення, описане в потоці). Я не впевнений, було це ж питання чи ні: замішанні:
Ваше повідомлення Дивно, тому що є відкриті і закриті langtitle мову BBCode - так, можливо, це просто хтось написати його від руки і ми розбили BBCode в повідомлення, яке потрібно ручна корекція ...
Це тому, що це, як показав посилання на блоці.
http://www.jesh.com/Capture.JPG
Цей був зафіксований в останньому релізі. Яку версію ви використовуєте?
Не відповідає - вважати вирішеною. Зверніть увагу, тут, якщо немає:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):