СДА

Виев Фулл Версион: Решити Форум Блокови Приказује лантиттле =.. у УРЛ линка?

Jesh
07-06-10, 15:22
Нисам сигуран, али сам мислио да је ово поправити? Форум блокова приказује као:

"Moneta rasta , bet internete nieko nepavyko apie ja rasti , tai gal mazdaug kanors apie ja noreciau suzinot...
14 Hours Ago 11:39 PM
Padekit nustatyt..."

vBET
07-06-10, 18:21
Сигуран сам да ћемо се исправе такве ствар за лангтитле. Такође један фик није био објављен још (Куицк Фик описано у навој). Нисам сигуран да је то исти проблем или не: збуњени:

Ваша порука није чудно јер је отворен лангтитле и затвореним ББЦоде сад - па можда је то само неко да напише из руке и имамо сломљена ББКод у поруци која захтева корекцију упутство ...

Jesh
08-06-10, 17:24
Сигуран сам да ћемо се исправе такве ствар за лангтитле. Такође један фик није био објављен још (Куицк Фик описано у навој). Нисам сигуран да је то исти проблем или не: збуњени:

Ваша порука није чудно јер је отворен лангтитле и затвореним ББЦоде сад - па можда је то само неко да напише из руке и имамо сломљена ББКод у поруци која захтева корекцију упутство ...

То је зато што је како линк показао на блоку.

хттп://ввв.јесх.цом/Цаптуре.ЈПГ

vBET
10-06-10, 22:51
Овај је био фиксни у последњих издању. Коју верзију користите?

vBET
14-06-10, 23:12
Нема одговора - сматра решен. Имајте на уму овде ако не:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1