КПК

Перегляд повної версії: Вирішений vbseo і. Htaccess

krisp
04-11-09, 14:43
Я використовую vbseo для різних функцій, крім SEO я не переписувати URL, використання vbseo

Так що мені ще треба додати:

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перенаправлені = / index.php [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перенаправлені = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | vbseo_sitemap / | хрон)
RewriteRule ^ ((архів /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Е
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Й
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | зображення) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
або тільки:

RewriteRule index.php? мова = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule $ 2? Мова = $ 1 [L, QSA] [/ мова] [/ мова] [/ мова]

- Коли не переписування URL-адрес з vbseo

(Також не могли б ви можливим опублікувати Htaccess файл тут -. Побачити приклад того, як він шукає vbseo + vbet)

vBET
04-11-09, 14:48
Якщо ви використовуєте vBSEO ви повинні використовувати правила, створені для форумів з vBSEO - інакше vBSEO не буде працювати взагалі. Ці правила дозволяють vBET співпрацювати з vBSEO.

Якщо ви використовуєте правила для форумів без vBSEO, то запит не буде йти по vBSEO і vBSEO нічого не робитиме для цього запиту.

krisp
05-11-09, 00:13
Зверніть увагу, що у мене немає. Htaccess взагалі. Так як я не переписувати URL-адрес з vbeso його не потрібно. Я тільки використовувати різні функції, такі як = NOFOLLOW, розширені метатеги і т.д. Всі ці функції vbseo працює нормально без будь-яких. Htaccess взагалі.

Друге я імпортувати vbet продукту як AdminCP і форум проходить Абсолютно порожній і у мене немає доступу до форми взагалі.

Створення Htaccess небудь.:

RewriteEngine On

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перенаправлені = / index.php [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перенаправлені = / $ 2 [L, QSA]

або

RewriteEngine On
RewriteRule index.php? мова = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule $ 2? Мова = $ 1 [L, QSA] [/ мова] [/ мова] [/ мова]

- Не має значення. Стиль не вдалося поспілкуватися з форуму взагалі.

vBET
05-11-09, 00:23
Зверніть увагу, що у мене немає. Htaccess взагалі. Так як я не переписувати URL-адрес з vbeso його не потрібно. Я тільки використовувати різні функції, такі як = NOFOLLOW, розширені метатеги і т.д. Всі ці функції vbseo працює нормально без будь-яких. Htaccess взагалі.

У такому випадку використовувати правила для форуму без vBSEO:)

Друге я імпортувати vbet продукту як AdminCP і форум проходить Абсолютно порожній і у мене немає доступу до форми взагалі.

http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post8:)

Також, будь ласка, переконайтеся, що ви зробите все установки та інтеграції кроки відповідним чином.
У випадку, якщо ви не будете звертатися з цим PM мені деталі доступу до панелі адміністратора і FTP.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1