КПК

Перегляд повної версії: HTML очищення

moman
28-03-10, 02:12
Я раніше використовував плагін на Exec. 65000 час, щоб очистити коментарі в моєму HTML, однак це було не так ефективні, як vBSEOs, тому я вирішив повернутися до розгляду цього.

Я змінив умовний, що визначає виконання очищення vBSEO HTML від:

if(VBSEO_CODE_CLEANUP && !isset($_GET['vbseo_nocleanup']) && !$_POST['ajax'] && !$VBSEO_REWRITE_TEXTURLS)

To:

if(VBSEO_CODE_CLEANUP && !isset($_GET['vbseo_nocleanup']) && !$_POST['ajax'] && !$VBSEO_REWRITE_TEXTURLS && !$_GET['language'])

Чи безпечно це використовувати, або це буде перерва частини vBET?

vBET
29-03-10, 15:25
Це безпечно, так як ви прибирати тільки для не перекладених сторінок.

brubros
08-06-10, 21:54
Так що це також означає, що установка vBSEO в "Очищення HTML код" ТАК є безпечним для встановлення в якості це ніяк не вплине переведених сторінок?

vBSEO адміністратора налаштування ...
Очищення HTML-код?
Виберіть "Так", щоб видалити непотрібні символи пробілів та HTML-коментарі з вихідного коду сторінок сайту форуму. Це збільшує C2C (Content, щоб кодексу) співвідношення і зменшує розміри сторінок, в результаті чого чисте збільшення продуктивності і зниження пропускної здатності, необхідної.
ПРИМІТКА: Якщо коментарі (або HTML-тегів) в межах вашої сторінки не закрита правильно з відповідними тегами кінець, то цей варіант може призвести до вашої сторінки для відображення неправильно. Будьте впевнені, що шаблони містять помилок HTML-теги і код.

vBET
09-06-10, 11:52
Це залежить, коли це відбудеться. Якщо він працює після vBET плагін для global_complete гачок, то немає і проблеми. Якщо він працює, перш ніж - то ви втрачаєте інформацію про те, що не слід переводити та отримувати неправильні результати.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1