PDA

View Full Version: HTML aleatorie

moman
28-03-10, 02:12
Am fost în prealabil cu ajutorul unui plugin, la exec. 65000 de timp pentru a curăţa comentariile în HTML mea, cu toate acestea, nu a fost la fel de eficace ca vBSEOs, aşa că am decis să reexamineze că.

Am schimbat condiţionate care determină executarea curatare vBSEO HTML de la:

if(VBSEO_CODE_CLEANUP && !isset($_GET['vbseo_nocleanup']) && !$_POST['ajax'] && !$VBSEO_REWRITE_TEXTURLS)

Pentru a:

if(VBSEO_CODE_CLEANUP && !isset($_GET['vbseo_nocleanup']) && !$_POST['ajax'] && !$VBSEO_REWRITE_TEXTURLS && !$_GET['language'])

Este această sigur de utilizat, sau va rupe părţi ale vBET?

vBET
29-03-10, 15:25
Acesta este în siguranţă, deoarece vă curat nu numai pentru paginile traduse.

brubros
08-06-10, 21:54
Deci, aceasta înseamnă, de asemenea, că stabilirea vBSEO lui "Codul Curăţire HTML" la DA este sigur pentru a seta ca aceasta nu va afecta pagini traduse?

vBSEO admin stabilirea ...
Curăţire HTML code?
Selectaţi "Da" pentru a elimina caractere care nu sunt necesare spaţii albe şi comentariile HTML din codul sursă al paginilor pe forum pentru dumneavoastră. Acest lucru creşte C2C (Conţinut pentru cod) raportului şi reduce dimensiunile de pagină, rezultând într-o creştere netă de performanţă şi de reducere a lăţimii de bandă necesară.
NOTĂ: Dacă comentarii (sau tag-uri HTML) în paginile dvs. nu sunt închise corect cu etichetele lor scop corespunzătoare, atunci această opţiune ar putea determina paginile dvs. pentru a afişa incorect. Asiguraţi-vă că şabloanele dvs. conţin erori tag-uri HTML şi codul gratuit.

vBET
09-06-10, 11:52
Depinde de cand se intampla. În cazul în care funcţionează după plugin vBET pentru cârlig global_complete, atunci nu există nici o problemă. Dacă este de lucru înainte de a - atunci pierde informaţii despre ceea ce nu ar trebui să fie traduse şi obţine rezultate greşite.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations