Перегляд повної версії: Відхилений Зв'яжіться додаток - просте слово або заміна фрази через розташування
Нові обмеження для різних країн деякі фрази я б із задоволенням уміння робити елементарні слова замінити, що СБ, але на основі геоточек.
У цей момент Vbet підтримує ручний переклад, де можна виправити перекладу речень (якщо у користувача є відповідні права).
Я не впевнений, чи правильно я зрозумів вашу потребу. Які обмеження для країни ти пишеш? Яке слово замінити на VB, про яких ви пишете? Ви можете вказати цю функцію, даючи шлях до функції (в адмінпанелі скрипта? На форумі?). Якщо я бачу, що ви порівнюєте вашу потребу я, ймовірно, краще зрозуміти його. Як я розумію, ви хочете зробити ці заміни в перекладі пропозицій - право? І ті, припускають, щоб бути зроблено спеціальної, по-різному для різних клієнтів, не жорсткий заміна в базі даних - так? Як ви хочете визначити географічне положення? Деякі заголовки? По IP (на основі додаткової зовнішньої служби, яка буде карати продуктивності, або у вас є локальний сервіс для цього)?
Функції VB-це просто - адмін&ГТ;стилі &амп; Шаблони&ГТ;заміна змінної Manager, де ви можете сказати замінити "фу" і "Бар", але це на всіх сторінках. У Великобританії в моїй галузі є фрази, ми не можемо більше користувачів, як і quot;безкоштовні спини і quot; Ви повинні б'ю і quot;Ласкаво просимо спини" але це тільки для Великобританії. є й інші приклади. Може бути простіше змінити код VB на змінні заміни 2 код місцезнаходження лист, я не дивився так далеко.
Як я бачу цю функцію в VB зобов'язаний стилів і ви можете створити окремі заміни на інший стиль. Як я бачу в коді зміни безпосередньо в базу даних. Якщо ви хочете нас зробити подібну заміну для кешування переклад, то я думаю, що ми можемо зробити це. Просто виберіть з обраної фрази та оновити на новий. Ви могли б вибрав, для яких мову, який ви хочете зробити заміну, але ви не можете вибрати за яку країну - у нас є переклад на іспанську і все, ми не робимо окремий переклад для кожної країни, яка використовує цю мову. Код складу буде нічого робити, просто мовний код.
ОК, Мэйби погано виглядати, щоб зробити заміну на сторінку перекладу, то, як я бачу, зберігання на місці верхньої частини мови стане величезним.
Заміну ви говорите (VB) працює тільки для стандартних випробувань, так тільки для фраз. Це не стосується постів, так що я думаю, нам не варто це робити, особливо для переказів. Так як я бачу, це насправді не потрібні - так?
Ні, не як участь перекладача, що б не бути слушними, а потім зберігається до 2-го влади.. я думаю, погано спробувати зробити просто видалити HTML-елементів, то str_ireplace те місце HTML на сторінку покоління і подивитися, якщо це буде працювати. жарт потрібно місце гачок, де зібрані сторінки, але не відображається
Зверніть увагу, що будь-які зміни у файлах будуть втрачені при оновленні форуму.
Як я розумію, немає необхідності для Vbet зміни.
Ні, не потрібно інтегрувати з Vbet, я не вважав мову проти розташування
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):