КПК

Перегляд повної версії: Вирішений не працює

bhanuprasad1981
01-03-10, 14:27
vbet не працює для мого оновлений VBulletin: (

Translations by vBET translator 4.0.0
Powered by vBulletin™ Version 4.0.2
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.5.0 RC2

Будь ласка, допоможіть: (

vBET
02-03-10, 19:49
Доброго дня.

Чітко вказується, що vBET 4.0.0 не працює з vBSEO поки немає (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/432-vbet-4-0-0-released-beta.html).
На цьому тижні ми випустимо vBET 4.1.0, яка підтримуватиме В. Б. кульок і CMS. А поруч ми зробили vBET реліз, який буде підтримувати vBSEO.

Так що в цей момент будь ласка, вимкніть vBET і дочекайтеся версії, яка буде підтримувати vBSEO. Він буде випущений в цьому місяці:)

Вибачте за незручності вашої - ми думали, що це була чітко описано, що vBET 4.x буде підтримувати vBSEO в наступних 2-релізів. Сподіваюся, що це нормально для вас почекати трохи для відповідної версії:)

bhanuprasad1981
02-03-10, 19:53
Дамм велику помилку я зробив оновлення до 4.0 без vbet: (будь ласка, спробуйте отримати vbseo підтримки найближчим часом, так як я, буде втрата всіх міжнародних гостя: (

vBET
02-03-10, 19:55
ОК, ми даємо в наших силах. Швидше за все vBET 4.1.0 буде випущена сьогодні / завтра. Після цього ми запускаємо для vBSEO 3.5:)

vBET
02-03-10, 19:59
Тим часом ви можете запустити на безкоштовній версії 2.4.10 - це не буде переводити URL, ні RSS, і він не буде підтримувати багатомовні повідомлення, але він буде переводити ваш форум. Ви будете назад vBET 4.x, коли вона буде підтримувати vBSEO - що ми сподіваємося, буде дуже скоро.

Таким чином, ви можете відключити і почекати, або пониження. У другому випадку - видаліть vBET повністю перед установкою 2.4.x

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations