Перегляд повної версії: Переклад зупинки після одноразового апостроф
Запуск vBET 2.4.1, якщо вихідний текст має один апостроф (') переклад зупиняється і потім звучить переклад починаючи з наступного абзацу.
Так, наприклад, вихідне пропозиція могла б бути:
Дзвіночок корова Браун подзвонив.
але перекладеного тексту (в перекладі мова) просто показує:
Корова коричневий
і переклад зупиняється (листя пробіл) до наступного пункту.
Дякуємо за увагу - ми перевіримо і виправити її:)
Перевірено і нічого подібного не відбувається на нашому боці. Будь ласка, надішліть нам точну адресу в потоці, в якому ми бачимо його, а також показати, які пропозиції є буде порушена після переведення.
Я буду PM Вам запитувану інформацію. Спасибі
Я знайшов причину, і це не vBET вини. Це помилка PHP на вашому сервері (на наших це не відбувається, і ніхто не інші вимоги про це). На сервері функції Iconv є помилка - це причина вирізання тексту. vBET робить все правильно і тексту повної, поки не буде повторно кодується Iconv функція - це функція (PHP рідна) на ваш сервер повертає вирізати текст.
Для вирішення цього вам доведеться шукати рішення в PHP. Можливо, деякі конфігурації. Майї оновлення іншою версією PHP.
Так, ви праві. Це те, що ми зробили, і його можна відремонтувати наше питання. Ми працює PHP 5.2.6. Повністю чистої установки (встановлюється на нашу провайдеру). Після прочитання вашого аналізу ми почали усунення нашому сервері. Перший крок ми зробили було встановити засоби розробки, і, нічого більше не роблячи, негайно перекладів почали працювати! Так, дякую за допомогу ізолювати цю проблему!
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):