Перегляд повної версії: Вирішений VBulletin API рішень vBET марно
Нещодавно я встановив API VBulletin на моєму 3,8 борту використовувати мобільні програми. Я не відразу зрозумів, але це робить vBET (3,4) не працює взагалі. Конкретно нічого не перекладено та прапор посилання стали неправильно під час перегляду інший переклад сторінки.
Що я можу зробити?
kamilkurczak
15-03-11, 14:46
привіт,
Ви можете дати мені адресу цієї VB API?
Ви змінили деякі у вашому. Htaccess файл?
Чи є цей гачок API використання системи?
Може бути, нам потрібно зробити інтеграцію з цим API.
Хм тепер на вашому сайті stranslation працює. А ви відключите цю API?
Гаразд - я виявив, що плагін "print_output API" у global_complete є причиною проблеми. Я змінив порядок виконання в 1001 і, що фіксовані проблеми.
kamilkurczak
15-03-11, 14:49
Дякуємо за вашу відповідь - вирішена:)
Насправді є ще одна проблема з URL-адреси - посилання на сторінки переведені на інші переклади "vbet_flag-" у назві. Я підозрюю, що ще один плагін заважає URL.
Знайшов - "API Сесія процес" під global_start - змінити порядок виконання до 6.
kamilkurczak
15-03-11, 18:34
Ще раз спасибі!
Я все ще одна проблема - нитки не переводяться, коли користувач відправляє повідомлення.
Що гачок для відповідальних за це робите? (Я, мабуть, просто потрібно змінити порядок)
kamilkurczak
24-03-11, 20:26
хм, я не розумію correclty. Коли б Ви хотіли перевести потік переказів не працює?
ми переводимо в global_complete гак
ласка, дайте мені URL для прикладу.
Here's an example of this happening:
¿Подорожі на машині - GPS телéтелефон стільниковий ГУíпо магазинах? (http://cellphoneforums.net/general-cell-phone-forum/t325454-191%3Bviajes-en-coche-gps-tel-233%3Bfono-celular-gu-237%3B-de-compras.html)
[ lang = uk ] tag was not put around the message when the user posted it.
ще є проблема з цим - хто-небудь?
Буду дуже вдячний відповідь на це
kamilkurczak
22-04-11, 17:06
привіт, я повинен запитати Міхал про цю проблему, оскільки в мене немає ідей ще.
kamilkurczak
12-05-11, 20:07
привіт,
Будь ласка, дуже довгий піст на іноземній мові і переконайтеся, що вона як і раніше не працюють (переклад).
URL з вашого повідомлення не працює зараз, так що я можу перевірити його зараз ще раз.
Google, можливо, не завжди виявляються мову для дуже короткого повідомлення (можливо неправильне написання), тому ви повинні перевірити, що ваше повідомлення між [LANG = теги. (Це теги додавши в newpost_process крюк)
так, то спробуйте перевірити його на довге повідомлення на іноземній мові.
here is a new thread that is not being translated: сигнал виклику (http://cellphoneforums.net/***/t327487-tono-de-llamada.html)
HTC фільтрується даного форуму - повний гіперпосилання
http://cellphoneforums.net/htc/t327487-tono-de-llamada.html (без пробілів)
kamilkurczak
12-05-11, 20:23
ласка, дайте відповідь мені - whitch варіант ви маєте виставитися в AdminCP-> vBET-> Google-> Google Мова Detection.
пишіть тут виявлення Google Мова довіри значення
Це має значення "Завжди довіряти користувач"
Я впевнений, що це не проблема, проте - він має безпосереднє відношення до виконання порядок плагін VBulletin API, який використовується для нових мобільних додатків втручання плагін, який вставляє мову тегів в пост.
kamilkurczak
12-05-11, 22:18
Завжди довіряти користувачеві Цей варіант заснований на настройках користувач, який вводить повідомлення. Так Google може розпізнати мову повідомлення користувачем настройками. Якщо у користувача його язик не встановлено - Google не може перевести його.
Якщо користувач зробить повідомлення на іншій мові, що, на його AdminCP - Google все ще не може перевести його.
Ця опція використовується для оптимізації і якщо ця опція включена - мовні теги не буде додано.
Будь ласка, перейдіть на ваш AdminCP-> vBET-> Google і
1. набір Google Мова виявлення в цільові Google, коли результат є гідним довіри
2. набір Google Мова Виявлення довіри до 0,1
3. перевірити це! (Зробити нові повідомлення)
Якщо працює добре.
ВАЖЛИВО - потрібно, щоб упакувати старі повідомлення в тегах мову вручну.
Я не впевнений, ви розуміння, що я кажу - ці користувачі не їхньою мовою безліч. Я дуже впевнений в цьому.
kamilkurczak
13-05-11, 16:24
Будь ласка, протестуйте його. якщо ще не дуже добре - ми будемо шукати інше рішення
Here's an example of this happening:
¿Подорожі на машині - GPS телéтелефон стільниковий ГУíпо магазинах? (http://cellphoneforums.net/general-cell-phone-forum/t325454-191%3Bviajes-en-coche-gps-tel-233%3Bfono-celular-gu-237%3B-de-compras.html)
[ lang = uk ] tag was not put around the message when the user posted it.
Я відвідав ваш сайт і не бачу, де я міг вибрати переклади. Як вам вдалося вирішити це? Є багато ситуацій, в яких люди потребують для вибору мов...наприклад, коли вони використовують чужий комп'ютер, і т. д...
Marcin Kalak
26-05-15, 11:57
На цій сторінці прапори розміщуються у нижній частині сторінки.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):