PDA

View Full Version: Zgjidhet vBulletin API bërë vBET padobishme

tavenger5
15-03-11, 14:37
Kohët e fundit kam instaluar API vBulletin mbi 3,8 bordin e mia për të përdorur aplikacione mobile. Unë nuk e kuptojnë në fillim, por ai bën vBET nuk funksionojnë (3.4) në të gjitha. Në mënyrë të veçantë asgjë nuk është përkthyer dhe lidhjet e flamurit të bëhet gabuar kur shikojnë një faqe tjetër përkthim.

Çfarë mund të bëj?

kamilkurczak
15-03-11, 14:46
hello,

Mund të më jepni një sugjerim për këtë API vB?
A ju të ndryshojë disa në. Dosjen tuaj htaccess?
A është kjo goditje e përdorimit të sistemit API?

Ndoshta ne duhet të bëjmë një integrim me këtë API.

Hmm tani në stranslation faqen tuaj është duke punuar. A e keni shymë këtë API?

tavenger5
15-03-11, 14:47
Mirë - Kam gjetur se plugin "print_output API" në global_complete është duke shkaktuar problemin. I ndryshuar urdhrin e ekzekutimit të 1001 dhe që fiksuar problemin.

kamilkurczak
15-03-11, 14:49
Faleminderit për përgjigjen tuaj - zgjidhur:)

tavenger5
15-03-11, 15:06
Aktualisht ka një tjetër problem me URL-së - lidhjet në faqet e përkthyer për përkthime të tjera kanë "vbet_flag" në titull. I dyshuari tjetër shtojcë është ndërhyrë me URL-së.

tavenger5
15-03-11, 15:09
E gjeti atë - "Procesi i API Session" nën global_start - ekzekutimi qëllim të ndryshojë deri në 6.

kamilkurczak
15-03-11, 18:34
Thanks again!

tavenger5
24-03-11, 16:46
Unë ende kam një çështje - temat nuk janë duke u përkthyer kur një përdorues Postimet një mesazh.

Ajo që lidh është përgjegjës për për të bërë këtë? (Unë ndoshta vetëm duhet të ndryshojë rendin)

kamilkurczak
24-03-11, 20:26
hmm nuk e kuptoj unë correclty. Kur ju do të donte të përkthyer thread përkthimi nuk është duke punuar?

ne të përkthehet në goditje global_complete

ju lutem jepni url për shembull.

tavenger5
25-03-11, 15:48
Ja një shembull i kësaj ndodh: ridesharing - GPS telefonin celular blerjen udhëzues? [Lang = en] Tag nuk ishte vënë rreth Mesazhit Kur përdoruesi postuar atë.

tavenger5
07-04-11, 22:22
ende ka një çështje me këtë - të gjithë?

tavenger5
22-04-11, 16:31
Unë do të vlerësojmë një përgjigje për këtë

kamilkurczak
22-04-11, 17:06
hello, kam nevojë për të pyetur për këtë çështje Michał, sepse nuk kam ide ende.

tavenger5
11-05-11, 23:05
ndonjë ide akoma?

kamilkurczak
12-05-11, 20:07
hello,

Ju lutemi të bëjë një post shumë të gjatë në gjuhë të huaj dhe të kontrolloni se ai ende nuk punojnë (përkthim).

url nga posti i juaj nuk është duke punuar tani, kështu që unë mund të kontrolloni tani përsëri.
Google nuk mund të zbuluar gjithmonë gjuhën për mesazh të shkurtër (ndoshta gabim drejtshkrimi) kështu që ju duhet të kontrolloni se mesazhi juaj është në mes të [lang = tags. (Kjo tags janë shtuar në newpost_process lidh)

kështu, do të përpiqen për të provuar atë për mesazh të gjatë në gjuhë të huaj.

tavenger5
12-05-11, 20:13
këtu është një fije e re që nuk po përkthehet: ringtone (http://cellphoneforums.net/ *** / t327487-ton-e-llamada.html)

tavenger5
12-05-11, 20:15
HTC është duke u filtruar nga ky bord - url plotë është e
http://cellphoneforums.net/htc/t327487-tono-de-llamada.html (pa hapësira)

kamilkurczak
12-05-11, 20:23
Ju lutemi përgjigjuni me - opsion whitch keni setted në admincp-> vBET-> google-> zbulimit Google Language.

shkruani këtu një Zbulimi Language Google vlerën e besimit të

tavenger5
12-05-11, 21:16
Kjo është vendosur në "Gjithmonë besimit përdoruesit"

Unë jam goxha i sigurt se kjo nuk është çështje, megjithatë - ai ka direkt të bëjë me urdhrin e ekzekutimit të plugin API vBulletin cila është përdorur për aplikimet e reja celular ndërhyrë me plugin qe fut tags lang në një post.

kamilkurczak
12-05-11, 22:18
Gjithmonë besim përdorues Ky opsion është i bazuar në parametrat e përdoruesit i cili është shtypur një mesazh. Pra, Google mund të njohin gjuhën mesazh me settings përdorues. Nëse përdoruesi ka gjuhën e tij nuk është caktuar - google nuk mund të përkthejë atë.
Në qoftë se përdoruesi do të bëjë një mesazh në gjuhë tjetër që në admincp tij - Google ende nuk mund të përkthejë atë.
Ky opsion është për optimizim dhe nëse ky opsion është aktivizuar - tags gjuhës nuk do të shtohet.

Ju lutem shkoni tek admincp-> tuaj vBET-> google dhe
1. vendosur Zbulimi Google Language për të Mirëbesimit Google, kur rezultati është besim të denjë
2. vendosur Zbulimi Google Language Besimi në 0,1
3. provuar atë! (Të bëjë një mesazh të ri)
Duhet të veprave të mira.
E RËNDËSISHME - ju duhet të dal postimet e vjetër në tags lang me dorë.

tavenger5
12-05-11, 23:15
Unë nuk jam i sigurt që ju jeni të kuptuarit se çfarë jam duke thënë se - këto përdoruesit e kanë vendosur e tyre gjuhësore. Unë jam shumë i sigurt për të.

kamilkurczak
13-05-11, 16:24
Ju lutemi të provuar atë. në qoftë se ende nuk është e mirë - Ne do të gjeni një tjetër zgjidhje të

mykkal
26-05-15, 02:35
Ja një shembull i kësaj ndodh: ridesharing - GPS telefonin celular blerjen udhëzues? [Lang = en] Tag nuk ishte vënë rreth Mesazhit Kur përdoruesi postuar atë.

Kam vizituar faqen tuaj dhe nuk e shihni se ku unë mund të zgjidhni përkthime. Si e keni zgjidhur këtë? Ka shumë situata ku njerëzit kanë nevojë për të zgjedhur gjuhë ... si kur ata përdorin kompjuterin e dikujt tjetër, etj ...

Marcin Kalak
26-05-15, 11:57
Në këtë faqe, flamujt janë të renditur në fund të faqes.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 supports automatic translations