Перегляд повної версії: Вирішений $ Vbenterprisetranslatorflagsdropdown Місце
MicroHellas
14-11-10, 06:49
Добрий день,
$ Vbenterprisetranslatorflagsdropdown працює тільки в панелі навігації? Чому я не можу змусити її працювати в підвал бару в якості заміни Б. рідній мові випадного списку?
Марія
Привіт:)
Чи пробували ви "Custom" опцію в панелі адміністратора-> VBET-> Прапори і, відповідно до опису:
Якщо ви встановите Custom, то ви повинні встановити прапори місце вручну, додавши $ vbenterprisetranslatorflagsdropdown у відповідне місце в панелі навігації шаблон.
покласти необхідні зміни в панелі навігації шаблон в стилі Manager?
MicroHellas
16-11-10, 08:39
Привіт:)
Чи пробували ви "Custom" опцію в панелі адміністратора-> VBET-> Прапори і, відповідно до опису:
покласти необхідні зміни в панелі навігації шаблон в стилі Manager?
Як мої запитання, каже: "Єдине місце, що я можу додати це NavBar"? У NavBar робіт. Я знаю це. Але я хочу, щоб помістити його в підвал бару, де vBullatin насправді має для випадаючого списку доступних мов. VBulletin оленяча шкіра має його в панелі навігації: круто:
На жаль, не читав його в таємниці:)
Хм .. У всякому разі, я не зрозумів .. Я відвідав ваш форум і у вас є, що випадаючого списку в нижній бар і переклади виглядають чудово з 25 мов ви встановили
Немає відповіді протягом деякого часу, тому я вважаю нитка вирішується в даний час.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):