КПК

Перегляд повної версії: Вже зроблено Винятки для: "довіра Google"

CThiessen
26-09-10, 09:58
Привіт, кращий знайти параметр: "Довіра Google, коли результатом є довіра гідні" можуть не ввімкнуто але, як письмові у моєму форумі декількома мовами. У моєму форумі німецькою, англійською та Portugiesisch.Es б непогано Якщо для функції "Довіра Google" коли результатом є довіра гідні мов може встановити ніколи не бути переведені.GrussChristian

vBET
27-09-10, 07:25
Розумію я це ясно. Ви хочете отримати додаткову опцію, яка дозволить вам сказати vBET, що якщо повідомлення виявиться написані на певних мовах (конфігурується), то ви не хочете, щоб це повідомлення, яке буде автоматично opaqued Лан-кодів. Це те, що вам потрібно?

CThiessen
27-09-10, 15:35
Привіт,
Мені подобається мати опція встановлена на:

Цільовим Google, коли результат є гідним довіри

І крім поле або прапорець або те, що коли-небудь.
Але ні, якщо Google думаю, що його це: де (стандарт), EN, пт

це мови тільки як приклад. Це корисно для форумів з багатомовним користувачі. Так що "нормальний" користувача можуть писати навіть на іноземних мовах. Але Користувачі з якимись екзотичними мовами будуть переведені.

Привітання
Християнський

vBET
29-09-10, 18:59
Ми будемо розглядати, щоб зробити його настроюється.

У цей момент ви можете зробити просту модифікацію, щоб ця. Якщо ви хочете, будь ласка, парою ці інструкції:
1. Відкрити / входить / vbenterprisetranslator_functions_detection.php
2. Пошук по сайту:

if (!vbet_isLangSupported($lang)) {
3. Замінити на:

if (in_array($lang, array('de', 'en', 'pt')) || !vbet_isLangSupported($lang)) {

Будь ласка, зверніть увагу, що він не протестований.

CThiessen
30-09-10, 10:35
Привіт,
я змінив код кілька хвилин тому.
Перший тест шукає добре. Давайте подивимося, як це працює в нормальних умовах експлуатації.

Спасибі
Християнський

kamilkurczak
05-10-10, 11:55
Дякуємо за вашу відповідь.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET Translator 4.10.1