Перегляд повної версії: Вирішений Ооооо немає. В. Б. 4.0.5 встановити зіпсувалося
El Caballo
21-09-10, 07:54
Привіт, я встановив vBET і пішов напрямках, як міг. Деякі з них важко зрозуміти. Я редагував functions_vbseo_createurl.php і functions_vbseo_url.php
Я використовую VBSEO і я відредагував мій. Htaccess файл за допомогою цієї сторінки: Найкраще, що я міг з напрямках. А тепер мій сайт порожню білу сторінку. Я подивився у вашому районі часті запитання протягом 2 годин увечері. Мій сайт знаходиться в папці основного сайту.
Наприклад: mainsite / форум
Так що я вставив свою форуму URL, але мій сайт порожню білу сторінку. Будь-яка допомога вітається. Весь мій сайт не працює ...:(
Спасибі
Я купив повну версію
Якщо у вас є порожній сторінки ви повинні перевірити, чи є у вас відповідні libriaries встановлені. Необхідно встановити CURL і Iconv.
Дивіться тут для деталей:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq.html # post1536
Будь ласка, для maintime просто встановити vBulledin dissabled і коментувати vBET. Htaccess правила, так що ваш форум буде працювати. Також, будь ласка, надсилайте нам свої фактичні повний зміст файлу Htaccess -. Ми перевіримо ваші правила. Проте, швидше за все, - ви просто не маєте libriaries.
Існує і ще одна причина Можливе - якщо ваша сторінка завантажується і вантаження та навантаження - то ви повинні перевірити чи є у вас зв'язку з Google. Іноді сервери блокування вихідних запитів - будь ласка, зверніть увагу, що vBET вимагає, щоб дозволити вихідні запити до Google - робить переклади. Ви можете перевірити це за допомогою цієї підказки: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729
El Caballo
21-09-10, 13:29
Привіт, дякую за поради! :) Я зробив Google перевірки та результатів>
Починаючи пробний переклад
Результат тесту: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"} ", responseDetails": нульова ", responseStatus": 200}
Випробування про помилку:
Так що все добре там. Я можу піти до сторінки адміністратора CPanel:)
CURL і Iconv встановлено! Я до сих пір плутають
El Caballo
21-09-10, 13:32
Я виявив, що я замінив код в functions_vbseo_url.php, і я повинен доданого коду перед ним. Так я встановив це. Але сайт все ще не працює. Це пусте. Який приклад файл знаходиться в не завантажувати папки? Я не бачу, наприклад. Htaccess файл.
El Caballo
21-09-10, 17:46
Тепер я можу бачити мою сидіти і вона відключена. Я знаю, немає підтримки 24 / 7. Але ці хлопці просто відповідь на годину в день? За $ 90 додати, інструкції в порядку. Але, жорсткий жорсткий важко зрозуміти: замішанні:
Привіт. Я бачив ваші попередні повідомлення і ви описали наступні кроки ви fallowed - ваш опис сказав мені, що ви все ще в стадії розробки. Вибачте - я не знайшов, що ви просите допомогу.
Перш за все - у вас є зараз відключені vBET, прокоментував vBET Htaccess файлів і видалити код vBET інтеграції з vBSEO.?
Якщо і так, і ваш форум все ще розбився то це не vBET вини. Вона не може бути vBET вина, якщо vBET не працює.
У такому випадку, будь ласка, переконайтеся, що ви працюєте на оригінальні файли vBSEO знову (тобто скопіювати ці 2 знову змінилася з пакету vBSEO).
Так що це перший крок - зробити ваш форум знову доступний.
Наступна одна - зробити vBET перспективі. Перший - дати йому, а для тестування набору посилань на мову? тип - це не потребує будь-яких змін Htaccess .. Перейти до наступного кроку тільки тоді, коли переклади працюють.
Далі -. Зміну SEO посилання і редагувати Htaccess файл. Приклад правила включені в пакет vBET, але, будь ласка, уважно прочитайте опис на засланні в настройках vBET - необхідно змінити правила, якщо ваш форум використовує каталог, в URL-адресі. Перейти до наступного кроку тільки тоді, коли переклади працюють.
Інтеграція з vBET vBSEO з інтеграції вказівки у readme.html файл.
Будь ласка, робіть це поступово. Почніть з відключення vBET повністю. Скажіть, який крок робить вас проблему і те, що ця проблема є о.
El Caballo
21-09-10, 23:48
Доброго дня, я видалив все це і видалити код vBET інтеграції з vBSEO. Я PM'ed про вас його установки, я просто не вистачає часу, щоб перевірити різні настройки з цього приводу. Просто потрібно робоче vBET. Може хто-небудь надіслати мені або PM мені, що мені потрібно дати, щоб ви, хлопці, так що ви можете встановити?
Спасибі
Шкода про різницю в часі.
Вже відправити в личку. Тому що ви купили установку служби і ми подбаємо про вашу установці Я закриваю цю тему.
El Caballo
22-09-10, 14:38
Спасибі: D
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):