Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Ohhh ne. VB 4.0.5 diegimas Gone Bad
El Caballo
21-09-10, 07:54
Sveiki, aš įdiegta kaip geriausiai galėčiau vBET ir po kryptimis. Kai yra sunku suprasti. Aš redagavo functions_vbseo_createurl.php ir functions_vbseo_url.php
Aš naudoju vBSEO ir redagavo. Htaccess failą naudodami šį puslapį geriausiai galėčiau su kryptimis. Ir dabar mano svetainė yra tuščias baltas puslapis. Aš mačiau jūsų DUK plotas 2 valandas šįvakar. Mano svetainė yra aplanką Pagrindinė svetainė.
Pavyzdžiui: mainsite / forumas
Taigi aš įterpė savo forumo URL, bet mano svetainė yra tuščias baltas puslapis. Bet kokią pagalbą dėkingi. Mano visa svetainė neveikia ...:(
Ačiū
Aš nusipirkau pilna versija
Jeigu turite tuščią puslapį, turėtumėte patikrinti, ar turite įdiegti tinkamą libriaries. Jums turi būti įdiegtas curl ir iconv.
Žiūrėkite čia:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq.html # post1536
Prašome dėl tų priemonių vykdymą tik vBulledin dissabled komentarą vBET. Htaccess taisyklės, todėl jūsų forumą dirbs. Taip pat prašome atsiųsti mums jūsų faktinis turinio Htaccess failą - mes patikrinsime jūsų taisykles. Dar tikriausiai jums tiesiog nereikia turėti tinkamas libriaries.
Taip pat yra dar vienas posible priežasties - jei jūsų puslapis yra pakrovimo ir pakrovimo ir pakrovimo - tada jūs turėtumėte patikrinti ar turite ryšį su "Google". Kartais serveriai blokuoja siunčiamus prašymus - atkreipkite dėmesį, kad vBET reikia būti leidžiama siunčiamus prašymus Google - "Google" daro vertimus. Jūs galite patikrinti jį naudojant šią patarimų: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729
El Caballo
21-09-10, 13:29
Sveiki, ačiū už patarimus!! :) Aš "Google" patikrinti ir rezultatai>
Nuo vertimo bandymas
Bandymo rezultatas: {"responseData": {"translatedText": "Sveikinimas"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
Bandymo klaida:
Taigi visi yra gera. Aš galiu nueiti į admin cPanel puslapis:)
Yra įdiegtas curl ir iconv! Esu dar tiksliai nežino,
El Caballo
21-09-10, 13:32
Radau, kad Aš pakeitė kodas functions_vbseo_url.php ir turėčiau pridėtinės kodą prieš jį. Taigi, aš nustatė, kad. Tačiau svetainę vis dar neveikia. Tai yra tuščias. Pavyzdžiui failą įkelti aplanką? Nematau pavyzdys. Htaccess failą.
El Caballo
21-09-10, 17:46
Dabar galiu matyti mano sėdėti ir jį neįgaliesiems. Žinau, yra ne 24 / 7 parama. Bet ar šie vaikinai tiesiog atsakyti už valandą per dieną? Už $ 90 pridėti, instrukcijas Gerai. Tačiau, sunku sunku sunku suprasti: supainioti:
Sveiki. Aš mačiau savo ankstesnius pranešimus ir tolesnius veiksmus, jūs fallowed apibūdino savo aprašymą man pasakė, kad jūs vis dar vyksta. Atsiprašome, bet aš ne rasti, kad esate prašo daugiau pagalbos.
Pirmiausia - jūs jau neįgaliesiems vBET komentavo vBET Htaccess failus ir pašalinti vBET integracijos kodą iš vBSEO?
Jei taip ir jūsų forume yra dar sudužo tada ji nėra vBET kaltės. Ji negali būti vBET kaltės, jei vBET nėra darbo.
Tokiu atveju prašome įsitikinkite, kad dirbate originalias vBSEO failus dar kartą (ty kopiją tų Pasikeitė 2 vėl iš vBSEO paketo).
Taigi tai yra pirmas žingsnis - padaryti jūsų forumo vėl.
Kitą - vBET paleisti. Pirma - kad jis, ir testai nuorodos kalbos? tipas - tai nereikalauja, bet Htaccess pakeitimus. Kitą veiksmą, tik tada, kai vertimų dirba.
Kitas - pakeisti SEO nuorodos ir redaguoti htaccess failą. Taisyklių pavyzdys yra įtraukti vBET paketą, tačiau prašome atidžiai perskaityti aprašymas nuorodą vBET galimybių - jūs turi pakeisti taisykles, jei jūsų forumas naudoja kataloge URL. Kitą veiksmą, tik tada, kai vertimų dirba.
Integruoti vBET su vBSEO pagal integracijai nurodymais README.html failą.
Prašome tai padaryti žingsnis po žingsnio. Pradėti visiškai išjungti vBET. Pasakyti, kuri žingsnis leidžia jums problema ir ką apie šią problemą.
El Caballo
21-09-10, 23:48
Sveiki, aš pašalinta visa tai ir pašalinti vBET integracijos kodą iš vBSEO. Aš PM'ed apie jus įdiegti, aš tiesiog neturi laiko išbandyti skirtingus parametrus. Tiesiog reikia darbo vBET. Ar gali kas nors atsiųsti man arba PM man, ką turiu duoti jums, vaikinai, todėl jūs galite įdiegti?
Ačiū
Atsiprašau dėl laiko skirtumo.
Jau siųsti į PM. Kadangi jūs įsigijote montavimo darbai, ir mes pasirūpinsime apie savo montavimo, aš uždaryti šią temą.
El Caballo
22-09-10, 14:38
Ačiū: D
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):