Lang seçmek için Kullanıcı Kp seçeneği bile doesnt iş. sadece değişen tıklayarak bayrak, ben örneğin yunan seçilen ve bunu değiştirmek doesnt i benim forumda ilk ben burada çalıştığını fark ettim ve aynı
Lang seçmek için Kullanıcı Kp seçeneği bile doesnt iş. sadece değişen tıklayarak bayrak, ben örneğin yunan seçilen ve bunu değiştirmek doesnt i benim forumda ilk ben burada çalıştığını fark ettim ve aynı
Merhaba,
Bu seçeneğin açıklaması bakmak:
Bu tanıma kısıtlayabilir, forum otomatik olarak dil algılar, ANCAK bir yönetici seçeneği vardır - anlamına gelir, [lang] Mesajları etiketi gerek yokHangi dilden Mesajınızı yazılı olacaktır. Forum otomatik olarak diğer kullanıcıların dillerde Mesajınızı çevirecektir. Ayrıca, diğer dillerde varsayılan dil mesajlar tercüme edecek.nasıl çalıştığını, orada detaylı bir desciption bulacaksınız.-AdminCP> BB -> Google -> Google Dil Algılama
AdminCP Başka bir seçenek daha var:
otomatik olarak varsayılan tarayıcı dili sizi yönlendirecektir. Burada bu seçeneği devre dışı bırakılır, çünkü bizim forum üzerinde çalışmaz.AdminCP -> BB -> Diğer -> Kullanıcı dili Yönlendir
Konuda Sorun Giderme bölümüne taşındı
benim ayarları burada Yunanca ama ingilizce iletilerini görebilirsiniz
Evet, bunu doğru görüyorum, neden? Ben benim ilk cevap Yanıtım Ya da belki başka bir şey bahsediyoruz ...
Sadece AdminCP seçenek otomatik yeniden yönlendirme veya üst bayrakları elle onu tercih olarak ayarlanmış durumda, Yunan göreceksiniz.
plz i belki de bir ekran görüntüsü göndermek ayarlamak için tam olarak ne söyle. i bu lang içine yönlendirmek için Kimliğim lang seçer kullanıcı istiyorum. Tescil kullanıcıları teşekkürler bayrakları izin yok
Kullanıcıları, tarayıcının varsayılan dil ve bu ayar yönlendirebilirsiniz bu seçeneği sayesinde çeviri amaçlar için kullanılan 'Kimliğim' ayarı (Zaten benim ilk tepki olarak tarif ettik) BAĞIMSIZ.AdminCP -> BB -> Diğer -> Kullanıcı dili Yönlendir