Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 7 з 7

Тема: Користувач CP опція в профілі оленяча шкіра оновлення мова налаштування

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост

Default Користувач CP опція в профілі оленяча шкіра оновлення мова налаштування

Опцію Користувач Ср вибрати мову не працює навіть не тут. Я вибрав грецький, наприклад, і він оленяча шкіра змін, тільки прапор клацнувши на ньому зміни, я помітив, що в моєму форумі першим, тому я намагався тут і свої ж

Заборонений

Добрий день,

щоб подивитися на опис цього варіанту:
    Якою мовою ви будете писати свої повідомлення. Форум буде автоматично переводити свої повідомлення іншим користувачам мовами. Також він буде переводити повідомлення на інші мови, щоб свою мову за замовчуванням.
    Це значить, вам не потрібно позначати свої повідомлення з [мова] - форум визначить свою мову автоматично, але є адмін опції, які можуть обмежити це визнання в
    AdminCP -&ГТ; від vbet -> в Гуглі -&ГТ; Гугл визначення мови
    Ви знайдете там детальну desciption, як вона працює.

У AdminCP є навіть ще один варіант:
    AdminCP -> VBET -> Різне -> Перейти на мову користувача
    , Яка автоматично перенаправить вас на мові за замовчуванням браузера. Це не працює на нашому форумі, так як ця опція відключена тут.

Тема переїхала до розділу Пошук і усунення несправностей

Text automatically translated from: Greek to: Ukrainian
    Translated text
    Я тепер тест
    Original text

мої налаштування тут, по-грецьки, але я бачу англійськи повідомлення

Заборонений

Так, що ви робите і ви побачите їх правильно - навіщо? Я відповів на мій перший відповідь Або, може бути, ви говорите про щось ...
    Ви побачите грецькі тільки в тому випадку, коли AdminCP встановлена опція автоматичного перенаправлення або коли ви обираєте його вручну з прапорами у верхній частині.

плз скажіть мені, що я необхідно встановити, може бути, після скріншота. я хочу, користувач, який вибирає мову з usercp перенаправити в тому, що з. я не дозволити прапори для рег користувачі спасибі

Заборонений

AdminCP -> VBET -> Різне -> Перейти на мову користувача
    Завдяки цій опції ви можете перенаправити користувача за замовчуванням у браузері мову і цей параметр не залежить від «UserCP 'настройка, яка використовується для перекладу (я вже описав це в мій перший відповідь)

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •