PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Nasıl dil seçimi zorlayabilir miyim?

Fabiano
20-06-15, 20:29
Como posso forçar para que todos os usuários escolham seu idioma nativo? Procureu no AdminCP > Alan kullanıcı profilleri, ama bir şey ile ilgili bb. bu alan "Gerekli" ve o üzerinde Forum. tüm kullanıcılar teşekkür ederim bb. kullanarak tam memnuniyeti var istiyorum içeri girdiğinizde "Gerekli" Keşke bulamadım!

Marcin Kalak
22-06-15, 09:43
Kullanıcı kayıt sırasında varsayılan dili seçebilirsiniz. Kullanıcı herhangi bir zamanda değiştirme, profil ayarları varsayılan dil. Dil kullanıcı tarafından belirlenen bağımsız olduğunu, bu yüzden = TR->BB->Dil Algılama dil algılama değiştirebilirsiniz.

Fabiano
22-06-15, 21:03
Eu sei Marcin, daha fazla AB demek forçar que todos os kullanıcı devem select all sua língua.

Marcin Kalak
23-06-15, 11:14
Kullanıcı kayıt sırasında dilini ayarlayabilirsiniz. Kayıt formunda varsayılan dil kullanıcı kayıt sırasında sayfa çevirmek dilidir.
= TR->BB->Çeşitli varsayılan dil set yoktu olan kullanıcılar için düzenleme profil yönlendirmek için ayarlayabilirsiniz.

Fabiano
24-06-15, 01:05
Marcin mükemmel, teşekkürler.

Marcin Kalak
24-06-15, 08:05
Ben size yardımcı olabilir sevindim.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 enjoy automatic translations