PDA

View Full Version: Kako prisiliti izbor jezika?

Fabiano
20-06-15, 20:29
Como posso forçar para que todos os usuários escolham seu idioma nativo? Procureu no AdminCP > Polje korisnički profili, ali sam mogao naći bilo što vezano uz vBET. želim polje bilo "Potrebno" i "Potrebno" je kad je ušao na Forum. želim da svi korisnici imaju puno zadovoljstvo u korištenju vBET. Hvala!

Marcin Kalak
22-06-15, 09:43
Korisnik može odabrati zadani jezik prilikom registracije. Korisnik može promijeniti u bilo koje vrijeme, zadani jezik u postavkama profila. Jezik možete promijeniti otkrivanje u AdminCP -> vBET -> otkrivanje jezika tako da je neovisan o jezik postavljen od strane korisnika.

Fabiano
22-06-15, 21:03
EU sei Marcin, más eu quero forçar que todos os usuários devem selecionar sua língua.

Marcin Kalak
23-06-15, 11:14
Korisnik može postaviti jezik za vrijeme registracije. Zadani jezik u obrascu za prijavu je jezik u kojem korisnik prevedi stranicu tijekom registracije.
Možete postaviti preusmjeravanje Uređivanje profila za korisnika koji nije imao Postavi zadani jezik u AdminCP -> vBET -> ostalo

Fabiano
24-06-15, 01:05
Savršen Marcin, hvala!

Marcin Kalak
24-06-15, 08:05
Drago mi je da sam mogao pomoći.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations