View Full Version: Kako prisiliti izbor jezika?
Como posso forçar para que todos os usuários escolham seu idioma nativo? Procureu no AdminCP > Polje korisnički profili, ali sam mogao naći bilo što vezano uz vBET. želim polje bilo "Potrebno" i "Potrebno" je kad je ušao na Forum. želim da svi korisnici imaju puno zadovoljstvo u korištenju vBET. Hvala!
Marcin Kalak
22-06-15, 09:43
Korisnik može odabrati zadani jezik prilikom registracije. Korisnik može promijeniti u bilo koje vrijeme, zadani jezik u postavkama profila. Jezik možete promijeniti otkrivanje u AdminCP -> vBET -> otkrivanje jezika tako da je neovisan o jezik postavljen od strane korisnika.
EU sei Marcin, más eu quero forçar que todos os usuários devem selecionar sua língua.
Marcin Kalak
23-06-15, 11:14
Korisnik može postaviti jezik za vrijeme registracije. Zadani jezik u obrascu za prijavu je jezik u kojem korisnik prevedi stranicu tijekom registracije.
Možete postaviti preusmjeravanje Uređivanje profila za korisnika koji nije imao Postavi zadani jezik u AdminCP -> vBET -> ostalo
Marcin Kalak
24-06-15, 08:05
Drago mi je da sam mogao pomoći.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):