View Full Version: Si mund ta detyrojë në zgjedhjen e gjuhës?
Como posso forçar para que todos os usuários escolham seu idioma nativo? Procureu no AdminCP > Përdoruesi Profilet fushë, por kam gjetur në lidhje me vBET asgjë. Uroj këtë fushë ishte "e kërkuar" dhe se ishte "e kërkuar", kur ai hyri në Forum. Unë dua që të gjithë përdoruesit e mi të kenë kënaqësi të plotë në përdorimin e vBET. Ju faleminderit!
Marcin Kalak
22-06-15, 09:43
Përdoruesit mund të zgjidhni gjuhën e parazgjedhur kur të regjistrimit. Përdoruesi mund të ndryshojë në çdo kohë, gjuha e albumit në preferencat e profilit. Ju mund të ndryshojë gjuhën e zbulimit në AdminCP->vBET->Gjuhë të Zbulimit kështu që ajo është e pavarur nga gjuhë të përcaktuar nga përdoruesi.
Be sei Marcin, más be-së quero forçar que todos os usuários devem selecionar sua língua.
Marcin Kalak
23-06-15, 11:14
Përdoruesit mund të vendosni gjuhën gjatë regjistrimit. Gjuha e albumit në formularin e regjistrimit është gjuha në të cilën përdorues të faqes të përkthyer gjatë regjistrimit.
Ju mund të vendosni të përcjellim për përpunim profil për përdoruesit që nuk e kanë të vendosur gjuhën e parazgjedhur në AdminCP->vBET->Misc.
Marcin Kalak
24-06-15, 08:05
Unë jam i kënaqur që unë mund të ju ndihmojnë.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):