PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: PhotoPost Pro

tsak76
15-02-10, 13:34
PhotoPost Pro ile çakışıyor. insanları seçmek bir çeviri PhotoPost pp / tr / galeri vb vbseo bağlantılar için bu yolu kullananlar da 404 hataları verir ve

i url / albüm görmezden eklemek bile wghen

vBET
17-02-10, 17:24
PhotoPost Pro için henüz entegrasyon sorunları yoktu ve biz nasıl çalıştığı hakkında detayları bilmiyorum.

Bir süre deneme ve yok kontrol ise, 'dil' parametresi ile bağlantıları ile birlikte çalışıyor olacak. Eğer evet ise, o zaman SEO çeviri bağlantıları desteklemek için ek PhotoPost dizin. Htaccess dosyasını gerektiği anlamına gelir. Sonuçları hakkında bize yazınız:)

Görmezden Hakkında PhotoPost için bağlantılar / galeri olduğunu yazdı, ancak bloke / albüm - konudur. Blok uygun bağlantıyı ve PhotoPost tercüme olmayacaktır.

Trixi.com
04-03-10, 04:58
Ben de PhotoPost için bir çözüm ilgileniyorum ... siteme pedicabforum / .com

Bir çözüm bulundu, paylaşabilirsiniz ....

Tx

vBET
05-03-10, 00:46
Yani şu anda PhotoPost Pro için tüm çeviriler destek ayarlayabilirsiniz.

Lütfen bana nasıl çalıştığını görmek ve belki de bunu destekleyecek bir şekilde anlamaya daha PhotoPost Pro ve BB yüklü herhangi bir foruma (test forumu olabilir) bilgi erişim PM. Uzun Powered by PhotoPost Pro tarafından oluşturulan sayfalar üretilir çeviri destek için bir yol olmalıdır. Sadece forum dizini dışındaki sayfalar için destek.

vBET
09-05-10, 00:31
Photo Post Pro ile entegrasyon artık destekleniyor:) gerçekten erken oldu, ama biz burada gerçek bir not vermek için çok başka bir yerde sadece değnek yazdı. Talimatlar için buraya bakınız:

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1