צפה בגרסא המלאה: Photopost Pro
זה מתנגש עם Photopost Pro. כאשר אנשים צריכים לבחור photopost תרגום נותן 404 שגיאות גם אלה שמשתמשים קישורים vBSEO שהדרך לשינויים עמ / en / גלריה וכו '
אפילו wghen אני מוסיף להתעלם url / אלבומים
אנחנו לא עשה עדיין סוגיות אינטגרציה עבור Photopost Pro ו שאנחנו לא יודעים פרטים על איך זה עובד.
אם אתה יכול להתנסות זמן ולבדוק האם זה יהיה לעבוד עם קישורים עם הפרמטר "שפה". אם כן, אז זה אומר שאתה צריך קבצים נוספים. Htaccess בספרייה photopost לתמוך קישורים SEO תרגום. אנא כתבו לנו על התוצאות:)
אודות התעלמות - כתבת קישורים photopost הם / גלריה, אבל אתה חסום / אלבומים - כלומר את הבעיה. קישור בלוק photopost מתאימים לא תתורגם בכלל.
גם אני מעוניין בפתרון עבור Photopost ... יש לי את זה באתר שלי pedicabforum / .com
אנא שתפו, אם מצאת פתרון ....
Tx
אז ברגע זה אתה יכול להגדיר שלא לתמוך תרגומים בכלל עבור Photopost Pro.
אם אתה יכול בבקשה PM לי גישה פרטים בפורום כלשהו (ניתן לבדוק בפורום) אשר התקינו Photopost Pro ו vBET ממה שאני יכול לראות איך זה עובד ואולי למצוא דרך איך לתמוך בה. עוד דפי שנוצר על ידי Photopost Pro נוצרות באמצעות vBulletin זה צריך להיות דרך תמיכה תרגום. כשם שאנו תומכים בו עבור דפי שלנו מחוץ מדריך בפורום.
אינטגרציה עם Pro Photo הודעה נתמכת עכשיו:) זה היה ממש מוקדם, אבל כתבנו את זה במקום אחר אז פשוט שרביט לתת פתק בפועל כאן. לקבלת הוראות, עיין כאן:
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):