Orijinalini görmek için tıklayınız: Hatalardan kaçınmak
Hatalardan kaçınmak için önemli bir şey. İnsan kendi dilinde yazılmış ne olduğunu bulabilirsiniz. Ama (Google bile;) çeviri önyükleme) yazmış ne olması gerektiğini bilir, ancak olmadığı yapılan varsayımlara çok akıllı değildir. Yanlış sözcüklerin altını çizer Yani editörleri içeriği yüksek kalitede çevirmek için kullanılabilir tutmak için çok faydalı:)
Hm .. Kullanıcıların doğru yazın nasıl yapabilirim? Bazı kullanıcılar "ur" ve "afaik" gibi kelimeler, vb biliyorum .. Ben o düzeltir şey uygulamak için zor olurdu sanırım.
Zor değil. Tarayıcılar zaten doğru yazım. Ben bu mesajı yazıyorum ne zaman yanlış yazılmış her kelime üzerinde kırmızı altını görüyoruz. Ve ben sadece Word gibi düzeltmeler için ipuçları bile var:)
Belirli bir "lehçeleri", ya da alt-kültür deyişle Hakkında - bu alt-kültürün bir parçası haline geldiğinde (kendi dillerinde olup olmadığı olursa olsun) her bir alt-kültür gibi insanlar yeni kelimeler öğrenirler. ): Belki o yalvarıyor ne anlama geldiğini soran, ama bunu anlamak - Yani yabancı kullanıcılar çok hızlı bir deyişle tanıyacak
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):