PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Uyarı: require_once vbenterprisetranslator_cachecleaner.php

StarBuG
02-12-10, 17:38

Warning: require_once(/usr/path/admincp/vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/path/CORRECT ADMIN CP FOLDER/misc.php(2067) : eval()'d code on line 9

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/usr/path/admincp/vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php/') in /usr/path/CORRECT ADMIN CP FOLDER/misc.php(2067) : eval()'d code on line 9

Selam

Bu hata, önbellek temizleyici tıkladığınızda oluşur.
Yere sürmedi, çünkü bu büyük olasılıkla olur
hesabı içine config.php değiştirildi admincp klasör adını

Sadece bir ipucu;)

mateuszr
11-12-10, 11:01
Ve burada seçenekler var 'ADMIN & MODERATÖR KONTROL PANELLERİ İÇİN YOL' config.php olarak adlandırılan bir bölüm var:

$config['Misc']['admincpdir'] = 'admincp';
$config['Misc']['modcpdir'] = 'modcp';
Bu Değişiklikler yardımcı olacaktır, ama başka bir şey varsa biz, tam da bunu araştıralım, ne yukarıda açıklanan hata neden olabilir.

mateuszr
13-12-10, 12:37
Hata devam onaylamak miyim?

chick
31-12-10, 16:22
Cevap geç için özür dilerim **********.. Var tabii ki, veya benim admin panelinde girememiştir.

(Değiştirildi sadece yönlendirilir) benim index.php bfdiscussion (vbseo) yönlendirilir.

Şimdi ne olacak?

Ben cevap görmek için ihmal etmeyin, böylece ben bu konuya bir masaüstü kısayolu koydu.

kamilkurczak
10-01-11, 14:38
hmm, ben hala onu yeniden deneyin. ne yapmalıyım bu tarif ve ne değiştirmek gerekir mi?

kamilkurczak
20-01-11, 10:07
merhaba,
Senin için bir çözüm var.

1. admincp-> Eklentiler & Ürünler-> Yönet->
2. BB ürün admin_maintenance eklentisi
3. Bu eklentiyi bulabilirsiniz:

require_once(DIR. '/admincp/vbenterprisetranslator_cachecleaner.php');
4. ve DEĞİŞTİR:

require_once(DIR. '/'.$vbulletin->config['Misc']['admincpdir'].'/vbenterprisetranslator_cachecleaner.php');
5. eklentisi kaydetmek
6. test edin.

Çözüldü sonraki Relase dahil edilecektir.
Bu bilgi için teşekkürler:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1