PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş $ Vbenterprisetranslatorflagsdropdown Yer

MicroHellas
14-11-10, 06:49
Merhaba,

Vbenterprisetranslatorflagsdropdown $ navbar sadece çalışıyor? Neden vB anadil droplist için yedek olarak altbilgi barda çalışması yapamazsınız?

Maria

mateuszr
15-11-10, 09:42
Merhaba:)

Açıklamasına göre CP-> BB-> Bayraklar, Yönetici ve 'Özel' seçeneğini denediniz mi:

Özel ayarlarsanız, daha sonra navbar şablonunuzda uygun yere vbenterprisetranslatorflagsdropdown dolarlık ilave bayrakları yer elle ayarlamanız gerekir.
Stil Yöneticisi Navbar şablonuna uygun değişiklikler koydu?

MicroHellas
16-11-10, 08:39
Merhaba:)

Açıklamasına göre CP-> BB-> Bayraklar, Yönetici ve 'Özel' seçeneğini denediniz mi:

Stil Yöneticisi Navbar şablonuna uygun değişiklikler koydu?

Benim sorular dediği gibi, "ben ekleyebilirsiniz tek yer NavBar"? NavBar çalışır. Bunu biliyorum. Ama aslında vBullatin kullanılabilir dil droplist altbilgi çubuğu yerleştirmek istiyorum. vBulletin doesnt navbar: cool:

mateuszr
16-11-10, 12:30
Üzgünüz, dikkatle okumak değil:)
Hm .. Her neyse, ben gerçekten almak yok .. Ben senin forumu ziyaret etmiş ve bu droplist altbilgi bar var ve çeviriler koyduk 25 dilde iyi

mateuszr
18-11-10, 10:27
Bir süre için yok cevap, konu şu an için çözülmüş olduğuna inanıyorum.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations