PDA

Zobacz pełną wersję: Rozwiązany $ Vbenterprisetranslatorflagsdropdown Położenie

MicroHellas
14-11-10, 06:49
Witam,

$ Vbenterprisetranslatorflagsdropdown działa tylko w pasku nawigacyjnym? Dlaczego nie mogę, że praca w stopce bar jako zamiennik do BB rodzimych droplist języka?

Maria

mateuszr
15-11-10, 09:42
Witam:)

Czy próbowałeś "Custom" opcji w Admin CP-> vBET-> Flagi i, zgodnie z opisem:

W przypadku ustawienia niestandardowe, a następnie należy ustawić miejsce flagi ręcznie dodając $ vbenterprisetranslatorflagsdropdown do odpowiedniego miejsca w navbar szablonu.
wprowadzone odpowiednie zmiany w pasku nawigacyjnym w szablonie Style Manager?

MicroHellas
16-11-10, 08:39
Witam:)

Czy próbowałeś "Custom" opcji w Admin CP-> vBET-> Flagi i, zgodnie z opisem:

wprowadzone odpowiednie zmiany w pasku nawigacyjnym w szablonie Style Manager?

Jak na moje pytania, mówi: "Jedyne miejsce, że mogę dodać to NavBar"? W pracach NavBar. Ja to wiem. Ale chcę, aby umieścić go w stopce bar, w którym vBullatin rzeczywiście posiada droplist do dostępnych języków. robi vBulletin ma go w pasku nawigacyjnym: cool:

mateuszr
16-11-10, 12:30
Przepraszamy, nie należy go dokładnie przeczytać:)
Hm .. Zresztą, tak naprawdę nie dostać .. I odwiedził forum i masz, że droplist w stopce bar i tłumaczenia wyglądają dobrze z 25 języków, które ustawiłeś

mateuszr
18-11-10, 10:27
Brak odpowiedzi na jakiś czas, więc uważam, że wątek jest rozwiązany do teraz.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1