Хи тхере. Ја сам помоћу бесплатне верзије овог великог аддон и само сам хтео да питам да ли је могуће да заштити делове текста пре него што превод?
Хи тхере. Ја сам помоћу бесплатне верзије овог великог аддон и само сам хтео да питам да ли је могуће да заштити делове текста пре него што превод?
Да, само користите није превео области - ако вам треба нешто да се није превео само измене одговарајући шаблон и стави га измедју
<!--START vBET NOT TRANSLATED AREA--> и <!--END vBET NOT TRANSLATED AREA--> (Напомена: не можете да користите било који мод који уклања коментаре да користите ову функционалност)
Да ли је такође могуће користити ово у ВБ ЦМС-у чланку, на било који начин?
Последњи изменио jonlar; 27-04-10 U 21:14.
Не у бесплатној верзији. У једном платили то можете учинити врло једноставно додавањем што је текст унутар нотранслате ББЦоде у ЦМС-поруци.
Ок Хвала. Али, да будем искрен, ја донт желите да платите 90 долара за сценарио! када се цео ББ трошкови (припејд) 125 €
Тхатс дефенитли на експанзиван. Ја сам само искрен
Зато вам нудимо бесплатну верзију - можете уживати у њој онолико дуго желите! Ви и свако ко само жели превода и није брига за одличне перформансе, вишејезични подршка заједнице, преведена РСС и још много тога.
Имамо доста клијената који су веома срећни за улагање свог новца у плаћену верзију
Последњи изменио vBET; 02-05-10 U 22:33.