Hi there. Es izmantoju bezmaksas versiju šo lielisko addon, un tikai gribēju jautāt, vai ir iespējams aizsargāt daļas tekstu pirms tulkojums?
Hi there. Es izmantoju bezmaksas versiju šo lielisko addon, un tikai gribēju jautāt, vai ir iespējams aizsargāt daļas tekstu pirms tulkojums?
Jā, tikai izmantot nav tulkoti platība - ja jums ir nepieciešams kaut kas nav tulkoti vienkārši rediģēt atbilstošu veidni, un ielieciet to starp
<!--START vBET NOT TRANSLATED AREA--> un <!--END vBET NOT TRANSLATED AREA--> (Piezīme: Jūs nevarat izmantot jebkādas mod kas noņem komentārus Lai izmantotu šo funkciju)
Vai ir iespējams lietot arī šo vb CMS izstrādājumā, kādā veidā?
Pēdējo reizi jonlar; 27-04-10 pie 21:14.
Nav bezmaksas versiju. Algotu vienu jūs varat darīt to ļoti viegli, pievienojot tādus teksta iekšā notranslate bbcode jūsu CMS ziņu.
Ok Paldies. Bet, ja godīgi, i dont vēlas maksāt 90 dolārus par skriptu! kad viss vB izmaksas (priekšapmaksas) 125 €
Thats defenitly uz ekspansīvs. Es esmu tikai godīgi
Tieši tāpēc mēs piedāvājam Jums bezmaksas versija - varat baudīt to cik ilgi vēlaties! Jūs un ikviens, kurš vēlas tikai tulkojumiem un nav rūp lielisku sniegumu, daudzvalodu sabiedrības atbalsta, tulko RSS un daudz ko citu.
Mums ir daudz klientu, kuri ir ļoti priecīgi, iegulda naudu maksā versiju
Pēdējo reizi vBET; 02-05-10 pie 22:33.