سلام وجود دارد. من با استفاده از نسخه رایگان این addon بزرگ و فقط می خواستم بپرسم که آیا آن را ممکن است به محافظت از بخش هایی از متن قبل از ترجمه؟
سلام وجود دارد. من با استفاده از نسخه رایگان این addon بزرگ و فقط می خواستم بپرسم که آیا آن را ممکن است به محافظت از بخش هایی از متن قبل از ترجمه؟
بله ، فقط به منطقه ترجمه نشده استفاده کنید -- اگر شما نیاز به چیزی ترجمه نشده و به سادگی ویرایش قالب مناسب قرار داده و آن را بین
<!--START vBET NOT TRANSLATED AREA--> و <!--END vBET NOT TRANSLATED AREA--> (توجه داشته باشید : شما می توانید هر وزارت دفاع که به حذف نظر به استفاده از این قابلیت استفاده کنید)
آیا آن نیز امکان پذیر است استفاده از این CMS در VB در مقاله ، به هیچ وجه؟
آخرین ویرایش توسط jonlar. 27-04-10 در 21:14.
در نسخه رایگان. در یکی از پرداخت شما می توانید آن را را بسیار آسان می کند با اضافه کردن متن از جمله داخل notranslate کدهای BB در پیام خود CMS.
OK تشکر. اما ، به صداقت ، من نمی می خواهم به پرداخت 90 دلار برای یک اسکریپت! زمانی که هزینه های vB کل (پیش پرداخت) 125 €
سلام defenitly به متمایل به توسعه. من فقط صادقانه
به همین دلیل است که ما ارائه می دهیم شما نسخه رایگان -- شما می توانید آن را به عنوان مدت شما می خواهید لذت ببرید! شما و کسی که فقط می خواهد ترجمه کند و در مورد مراقبت از عملکرد بزرگ ، حمایت از جامعه چند زبانه ، ترجمه RSS و خیلی بیشتر.
در حال حاضر بسیاری از مشتریان که بسیار خوشحال برای سرمایه گذاری پول خود را در نسخه پرداخت
آخرین ویرایش توسط vBET. 02-05-10 در 22:33.