Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 3 од 3 FirstПрви 123
Резултати 21 на 29 од 29

Тема: Izvršili nadogradnju na najnoviju verziju 4101BF danas za pravu literalnu vezu lang = „alternativna” hreflang

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

a mislio sam da dragonbyte je jedina opcija nakon vbseo. Dozvoli da istraži uklanjanje svih zajedno

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

Brzo Q... gledajući u ugrađenu verziju u VB 4,5 mogu prilično da zadržim sve URL adrese kao što su one, ali se ona ne dodaje. HTML po podrazumevanoj vrednosti i vidim da je Gir vaš URL adresa. HTML svaka pomoć u tome bi bila sjajna kako izgleda da ne postoji opcija unutar odeljka "prijateljska URL adresa".

Q2-ja sam još uvek vezan za VBSEO funkcije sa VBET, ne sećam se da li je postojao mod/postavka za korištenje VBSEO sa VBET da ne mogu da pronađem i onemogućujem.

Nadam se da očisti ovo sve i da se radi ispravno ovde uskoro! Hvala ti

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Na ovom forumu još imamo vBSEO. Koristimo izvorni Vbilten SEO na našem probnom forumu i mi nismo dodali. HTML
    Na internetu možete pronaći članke o prelasku sa vBSEO na native vBulletin SEO. Jedan od onih: https://www.vBulletin.com/forum/foru...and-fixing-URL
    Ovaj nije savršen-predlaže 301 preusmeri na staru URL adresu, ali nakon toga Vbilten bi trebalo da koristi još jednu 301 preusmeri na njegovu novu SEO URL adresu. Ovo nije savršeno za izvođenje (1 dodatna preusmeravanje), ali to će se desiti samo za one koji su došli od stare URL adrese sa nekih veza ili sa indeksiranih stranica. Sa vremenom Google će ga ponovo indeksirati i ako se 301 koristi trebalo bi da bude bez štete vašem SEO (Google će samo znati da stranica ima novu URL adresu). Možete potražiti druge članke, možda ćete pronaći način preusmeravanja direktno na novu URL adresu. U svakom slučaju-ovo je jedno od rešenja.

Konfiguracija funkcionalnosti Vbuletin-a i drugih Mods-a je van našeg obima. Mi ćemo vam pomoći sa vBET konfiguracijom. Možete pitati Vbilten tim o osnovnom SEO konfiguraciji, jer je to njihova funkcionalnost i oni to najbolje znaju.

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

Pa ti se ne boje na VBSE izdaje wioth bezbednosti? Imam punu licencu od VBSEO i dalje nisam siguran da ja mogu dalje uzimas DL šifru.

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

Bio bi led da preusmerimo sve URL adrese nove dokumente kao prijateljski URL, mislim da je malo boje u masovnom pokretu

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Nismo imali bilo kakvih sigurnosnih problema sa vBSEO i mi nismo svesni toga.

Ako promenite SEO veze, trebalo bi da izvršite preusmeravanje. U suprotnom ćete osloboditi saobraćaj sa spoljašnjih veza (što ukazuje na ne postojeće URL adrese) i vi ćete se osloboditi u pretraživačima, što će videti da sve već indeksirane sadržaj nestane. Stranice pod novim URL adresama biće indeksirane kao novi sadržaj umesto da bude ponovo indeksirana u okviru nove URL adrese. Zato imamo 301 preusmeravanja-ne samo da se Preusmeravamo, već i da kažemo da je stari sadržaj trajno promenjen na adresu. To je jedan od razloga zašto ne želimo da promenimo SEO mašinu, ali ako ste to već uradili, trebalo bi da se brinete o preusmeravanju sa starih URL adresa na nove.

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

Ne želim da ga promenim, ali moram da se preosećam. VBSEO ima 2 velike zloupotrebe i zato su se zatvorili. Bio sam pogođen jednom prilično teško kada je sav Google saobraćaj ponovo usmeren.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Hvala vam na informacijama. Po mom mišljenju glavni razlog zatvaranja vBSEO je to što je funkcionalnost već uključena u Vbuletin od 4,0, pa ljudi prestaju da kupuju vBSEO. Nije bilo smisla potrošiti druge dolare za nešto što već imate. U suprotnom, vBSEO tim samo bi se ažurirao i oslobodio eksploatacijom. Ali to je samo moje mišljenje.

U ovom trenutku ću obeležiti ovu nit kao rešen, pošto otkrijemo da u ovoj oblasti nema ničeg lošeg u tome, jednostavno koristite nepodržanu SEO mašinu. Možete koristiti izvorni Vbilten SEO motor sa vBET bez ikakvih dodatnih dodatnih komponenti. Ako odaberete da to uradite, a još uvek imate problema, napišite ovde ili otvorite novu nit.

Модератор
    Регистрован
    Јун 2010
    Поруке
    276

VBSEO je zatvorio svoja vrata kada je eksploatisanje, ne postoji ispravka! Pokušavam da uklonim sve zajedno i odem sa VB ugrađenom, ali treba da se uspori

Страна 3 од 3 FirstПрви 123

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •