Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 3 gada 3 FirstPirmkārt 123
Rezultāti 21 līdz 29 gada 29

Thread: Jaunināšanu uz jaunāko versiju 4101BF šodien lang link rel="rezerves" hreflang

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    276

hmm, es domāju, dragonbyte bija vienīgā iespēja pēc tam, kad vbseo. ļauj man izpētīt, noņemot visu kopā

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    276

Ātri Q.. meklē uzcelta versija vb 4.5 es varu diezgan daudz turēt visus url, kā tās ir, bet tās nevar pievienot .html pēc noklusējuma, un es redzu jūsu url gere ir pievienošana .html Jebkuru palīdzību, jo tas būtu lieliski, jo šķiet, ka nav iespēju iekšpusē draudzīgs URL sadaļā.

Q2 - es joprojām esmu saistīts ar VBSEO funkcijas ar VBET, es neatceros vai tur bija mod/iestatījumu IZMANTOT, VBSEO ar VBET, ka es nevaru atrast, lai atspējotu, kā arī.

Ceru, ka, lai attīrītu šo visu augšu un iegūt pareizu šeit drīz! paldies

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Šajā forumā, mums vēl ir vBSEO. Mēs izmantojam dzimtā vBulletin SEO uz mūsu testa forums un tur mums nav pievienots .html
    https://www.vbulletin.com/forum/foru...and-fixing-url
    Šis nav ideāls - tā liecina 301 novirzīt veco URL, bet pēc tam vBulletin vajadzētu izmantot sevi vēl 301 novirzīt savu jauno SEO URL. Tas nav ideāls veiktspējas (1 novirzīt papildu), bet tas notiks tikai par tiem, kas nāca no vecā URL no dažas saites vai no indeksētās lapas. Ar laiku arī Google reindex tā, un, ja 301 tiek izmantota tā būtu, nekaitējot jūsu SEO (Google, tikai zināt, ka lapa ir jauns URL). Jūs varat meklēt citu rakstus, varbūt jūs atradīsiet to, kā novirzīt tieši uz jauno URL. Anyway - šis ir viens no risinājumiem.

Konfigurācijas vBulletin funkcionalitāti un citu mods ir ārpus mūsu darbības jomu. Mēs palīdzēsim jums ar vBET konfigurācijas. Jūs varat uzdot vBulletin komanda par dzimto SEO konfigurāciju, jo tas ir to funkcionalitāti, un viņi zina vislabāk.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    276

Lai jūsu nebaidās no VBSE jautājumiem wioth drošību? Man ir pilna licence no VBSEO vēl nav pārliecināts, vai es varu DL kodu vairs, lai gan,.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    276

Būtu ledus, lai re-tiešie visus url, lai jaunas kā draudzīgu url, es domāju, mazliet bail par masu pārvietotos gan

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Mums nav bijis nekādu drošības jautājumiem ar vBSEO un mums nav zināmi šādi.

Ja jūs maināt savu SEO saites, jums vajadzētu veikt redirection. Pretējā gadījumā jūs zaudēsiet jūsu datplūsmu no ārpuses saites (kas norāda uz ne esošos Url), un jums būs brīvs meklēšanas dzinēji, kas būs redzēt, ka visi jau ir indeksēta saturs pazūd. Lapas saskaņā ar jauno Url, tiks indeksēti kā jaunu saturu, nevis tikai reindexed ar jaunu URL. Tas ir iemesls, kāpēc mēs esam 301 novirzīšanu, - ne tikai, lai novirzīt, bet arī, lai pastāstītu, ka veco saturu, mainīja neatgriezeniski savu adresi. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc mēs nevēlamies, lai mainītu mūsu SEO motora, bet, ja jūs jau to darīja, jums vajadzētu rūpēties par to novirzīšana no veco Url, lai jaunas.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    276

I dont vēlaties, lai to mainītu lol, bet man ir apperently. VBSEO ir 2 lielas izmanto, un ka ir iemesls, kāpēc viņi slēgta. Man bija hit ar vienu ir diezgan grūti, ja visu google satiksme tika novirzīts.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Paldies par informāciju. Manuprāt, galvenais iemesls, slēgšanas vBSEO ir, ka funkcionalitāte ir jau iekļautas vBulletin kopš 4.0, lai cilvēki pārtrauc pirkt vBSEO. Nebija jēgas tērēt citu dolāru par kaut ko, kas jums jau saņēmu. Citādi vBSEO komanda būtu vienkārši veikt atjauninājumu un atbrīvoties no varoņdarbiem. Bet tas ir tikai mans viedoklis.

Šajā brīdī es gribu atzīmēt šo pavedienu, kā atrisināt, jo mēs uzzinātu, ka tur ir nekas nepareizs ar vBET šajā jomā, jūs vienkārši izmantot neatbalsta SEO dzinēju. Jūs varat izmantot dzimtā vBulletin SEO dzinējs ar vBET bez papildu plugins. Gadījumā, ja jūs izvēlēties, lai to izdarītu un vēl ir jautājumi, lūdzu, rakstīt šeit vai atvērt jaunu tēmu.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    276

VBSEO aizvēra durvis, kad izmantot hit, nav atjauninājumu! Es meklēju, lai novērstu visas kopā un iet ar vb uzcelta, bet vajag ņemt to lēni

Lappuse 3 gada 3 FirstPirmkārt 123

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •