Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 2 од 2

Тема: Сјајна идеја, одличан производ :-)

МиМ теам Почетник m_k's Avatar
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    7

Default Сјајна идеја, одличан производ :-)

Видела сам бесплатну верзију овог синоћ у континуитету, у вбуллетин.орг и дошли овде да сазнате више - да кажем да је то сјајна идеја, нарочито део око добијања вашег сајта индексиране у 52 језика :-)

Ja sam uzeo kopiju da pokušam na novi sajt sam, i instalirajte je i bez većih incidenata. Jedna napomena o da ipak za one koji koriste - vbSEO da izmene na forumu_KOREN/uključuje/funkcija •_vbseo createurl gov. пре увозите производ-вбентерприсетранслатор.кмл фајл

Предлажем да упутства поменути то у врху, нешто као "Ако користите вБСЕО молимо Вас да модификује први овај фајл". Ако то не урадите ово први нећете бити у могућности да користите ваш админцп док радите.

Још увек нисам схватио како да га играју лепо са мојим вБадванцед Директоријум линкова и ПхотоПост вБГаллери, али сам сигуран да ће добити ускоро решити довољно.

Оно што ја воли сада је извештај из мог вБСЕО Ситемап Генератор јутрос који показује додатни 42к УРЛ-ови су створене од када сам инсталирао мод :-)

Ако желите да је видите у акцији погледајте -> ТхеЦХС ~ Чарлстон Форум
    Последњи изменио m_k; 04-12-09 U 21:57.

МиМ теам Почетник m_k's Avatar
    Регистрован
    Дец 2009
    Поруке
    7

5 дана касније, а ја сам почео да видите неке страних језика странице индексирани у Гоогле :-)

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •