Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 2 gada 2

Thread: Lieliska ideja, lielisks produkts :-)

Jauniņais m_k's Avatar
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    7

Default Lieliska ideja, lielisks produkts :-)

Es redzēju bezmaksas versiju pēdējā naktī vairāk nekā pie vbulletin.org un ieradās šeit, lai uzzinātu vairāk - jāsaka, tā ir lieliska ideja, it īpaši to daļu par kļūst jūsu vietnē indeksēti 52 valodās :-)

Es satvert kopiju, lai izmēģinātu uz jaunu vietu es esmu ēka, un instalēt gāja labi, bez jebkādiem nopietniem starpgadījumiem. Viena piezīme par to, ka tomēr attiecībā uz tiem no jums, kuri lieto vbSEO - veiciet izmaiņas FORUM_ROOT/includes/functions_vbseo_createurl.php pirms jums importēt produktu vbenterprisetranslator.xml failu

Es ierosinu, ka norādījumos ir arī pieminēt to augšā, kaut ko līdzīgu: "Ja jūs izmantojat vbSEO lūdzu, modificēt šo failu vispirms." Ja jums nav darīt vispirms jūs nevarēsiet izmantot jūsu AdminCP līdz to izdarīsit.

Man vēl nav izpētījuši, kā padarīt to spēlēt nice ar manu vBadvanced Links Directory un PhotoPost vBGallery, bet es esmu pārliecināts, ka saņems atrisinātas pietiekami drīz.

Ko es esmu mīlošs līdz šim ir ziņojums no mana vbSEO sitemap ģenerators, šorīt, kas parāda papildu 42k urls ir izveidotas kopš es uzstādītas mod :-)

Ja vēlaties redzēt to darbībā, ir izskatu -> TheCHS ~ Charleston Forums
    Pēdējo reizi m_k; 04-12-09 pie 21:57.

Jauniņais m_k's Avatar
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    7

5 dienas vēlāk, un es esmu sāk redzēt dažus svešvalodu lapas nokļūt indeksēti Google :-)

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •