Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 9 од 9

Тема: Чудна Е-маил

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Default Чудна Е-маил

Форум Мембер жалили на следећи начин:

Пример из е-маил:
    Поштовани Барт,
    рпармар је управо одговорио да нити сте се претплатили на право - ФА Ограничена клуба - у Никон СЛР сочива Дискусија форуму ПентакФорумс.цом. Ако желите да објавите одговор, отворите нит следећи линк испод. Немојте да одговарате на е-маил.
    Ову тему се налази на адреси:
    ФА Ограничена - Страна 32 - ПентакФорумс.цом
    Ово је порука која је управо постављен:
    General-pukovnik prema;!--POČETAK vBET nije prevedena oblasti-->
    --- Цитат (Првобитно је брецклундин) ---
    Плус сам приморан да га користе зато што сам само испоручују 35лтд офф за 43лтд ... савршено велики копију 35лтд и даље нисам могао да се одупре привлачности више сребра.
    --- Енд куоте ---
    General-pukovnik prema;!--kraj vBET nije prevedena oblasti-->ja mogu da se odnose na to! Ja sam samo moj DA35 za leglo12-24, jer to je bio više za mene da su žižne daljine. Ali sam FA46. Iako je manje praktični nego da35 mislim da je to puni poseban mesto.
    То не може бити најбоља техничка пример сочива у употреби, посебно са пост-процессинг, али допада ми се. (И тако се плесачица.) ФА43 поново напада, где би ФА77 били сувише близу усева.
    Ангие Смалис игре Ништа Поља
    Слика: хттп://фарм3.статиц.флицкр.цом/2713/...0ед07095_о.јпг (Енџи Смалис плесови Ништа Поља на Флицкр - Пхото Схаринг!)
    Ту може бити и других одговора, али нећете добити ништа више обавештења док не посети поново форуму.
    Све најбоље,
    ПентакФорумс.цом

Нису сви е-маил поруке изгледа овако.
    Фи један за пост од Еаглерапидс није показала ово.
    Један за пост од пцарфан урадио такође.
    Можда рпармар и пцарфан нису поставили још њихов језик?
    Нисам ни ја
    Да ли је то због тога што није свако има свој језик скуп? Ако је тако, да ли постоји МиСКЛ упит који могу да користим да подесите језик на енглески свих?

Хвала!

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Хвала за ноту. Ми смо већ почели да раде за уклањање вБЕТ коментаре е-пошту, али стави је назад због других приоритета. Ми ћемо се вратити на тај задатак да се осигура да су вБЕТ коментари нису укључени у е-пошту.

Да могу да потврдим ово. Хвала за бригу о овој сувише вБЕТ.

Модератор
    Регистрован
    Нов 2009
    Поруке
    168

Хвала! Надамо се да надоградите бугфик верзију (претпостављам 3.3.0) ће бити релативно безболан!

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    11

Добио сам 800 е-пошту јутрос све са

Korisničko ime : general prema;!--POČETAK vBET nije prevedena oblasti-->Neregistrovane&general;!--kraj vBET nije prevedena oblasti-->
    Версион_наме: вБ_Датабасе
    МиСКЛ верзија

и ја сам управо добио још један 75 емаил као што је овај.

Знам да раније објаснили, али ја не разумем зашто је ово дешава.

Плус сам све велике оптерећења сервера обавештења из мог наменски сервер.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би moman View Post
    Хвала! Надамо се да надоградите бугфик верзију (претпостављам 3.3.0) ће бити релативно безболан!
    Као и увек исправка ће бити тривијално - само отпремите датотеке и увоз производа фајл

Такође, 3.3.0 ће бити не само грешка намештање, али и многе побољшања перформанси ће бити укључене.

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би chick View Post
    Добио сам 800 е-пошту јутрос све са

Korisničko ime : general prema;!--POČETAK vBET nije prevedena oblasti-->Neregistrovane&general;!--kraj vBET nije prevedena oblasti-->
    Версион_наме: вБ_Датабасе
    МиСКЛ верзија

и ја сам управо добио још један 75 емаил као што је овај.

Знам да раније објаснили, али ја не разумем зашто је ово дешава.

Плус сам све велике оптерећења сервера обавештења из мог наменски сервер.
    Шта је садржај тих маилова?

O učitavanje servera - da li možete da utvrdite šta ga uzrokuje? Stvarne informacije nisu dovoljne - ne mogu biti povezane sa vBET-om, ili mogu biti izazvane većem gužvom u saobraćaju. Pa ako utvrdite da je vBET kriv molim vas otvorite novu nit i dajte nam detalje

Надам се да то ускоро фиксна

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Решити Ће бити укључене у следећем издању. Маил се ажурирају на ниском нивоу кука, тако да би требало да раде за све врсте ОЕ маилове, али је тестиран само на претплату на теме.

У случају да било који други мисли са маилове деси молимо Вас да управо пише овде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо....хтмл # пост2756

ПС.
    Мислим да би требало да аппологисе да Соо тоокс дуго - то је заиста тривијално да се исправи. Питање је да први пут када сам био у потрази за е-пошту удице нашао сам оно што ми треба, али тестиран је на погрешан начин оно што ме држи тада. Извините - и надам се да то није тако унцонвиниент - сада ће нестати

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •