Пример из е-маил:
Поштовани Барт,
рпармар је управо одговорио да нити сте се претплатили на право - ФА Ограничена клуба - у Никон СЛР сочива Дискусија форуму ПентакФорумс.цом. Ако желите да објавите одговор, отворите нит следећи линк испод. Немојте да одговарате на е-маил.
Ову тему се налази на адреси:
ФА Ограничена - Страна 32 - ПентакФорумс.цом
Ово је порука која је управо постављен:
General-pukovnik prema;!--POČETAK vBET nije prevedena oblasti-->
--- Цитат (Првобитно је брецклундин) ---
Плус сам приморан да га користе зато што сам само испоручују 35лтд офф за 43лтд ... савршено велики копију 35лтд и даље нисам могао да се одупре привлачности више сребра.
--- Енд куоте ---
General-pukovnik prema;!--kraj vBET nije prevedena oblasti-->ja mogu da se odnose na to! Ja sam samo moj DA35 za leglo12-24, jer to je bio više za mene da su žižne daljine. Ali sam FA46. Iako je manje praktični nego da35 mislim da je to puni poseban mesto.
То не може бити најбоља техничка пример сочива у употреби, посебно са пост-процессинг, али допада ми се. (И тако се плесачица.) ФА43 поново напада, где би ФА77 били сувише близу усева.
Ангие Смалис игре Ништа Поља
Слика:
хттп://фарм3.статиц.флицкр.цом/2713/...0ед07095_о.јпг (Енџи Смалис плесови Ништа Поља на Флицкр - Пхото Схаринг!)
Ту може бити и других одговора, али нећете добити ништа више обавештења док не посети поново форуму.
Све најбоље,
ПентакФорумс.цом
Нису сви е-маил поруке изгледа овако.
Фи један за пост од Еаглерапидс није показала ово.
Један за пост од пцарфан урадио такође.
Можда рпармар и пцарфан нису поставили још њихов језик?
Нисам ни ја