Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 9 , 9

Konu: E-postalar Garip

Kıdemli Üye

Default E-postalar Garip

Bir forum üyesi, bu konuda şikayette bulundu:

Bir e-posta bir örnek:
    Sayın Bart,
    FA Limited Club - PentaxForums.com Pentax SLR Lens Tartışma forumu rparmar sadece hakkı abone olduğunuz bir konuya cevap verdi. Bir cevap göndermek istiyorsanız, aşağıdaki bağlantıyı takip ederek konu açın lütfen. LÜTFEN BU E-POSTA İLE CEVAP VERMEYİN.
    Bu konu yer almaktadır:
    FA Limited Kulübü - Sayfa 32 - PentaxForums.com
    Burada sadece yazılmadı mesaj:
    <!--start vBET değil ÇEVRİLMİŞ alan-->
    --- Alıntı (İlk brecklundin) ---
    Ben sadece bir 43ltd 35ltd off ... 35ltd mükemmel bir kopyasını sevk ve hala daha fazla gümüş cazibesine karşı koyamadım çünkü Plus, bunu kullanarak zorla ediyorum.
    --- Alıntı ---
    <!--end vBET değil ÇEVRİLMİŞ alan--> için relate! Benim için bu odak uzaklık değerlerinde kapsadığı için fazla önemli olmadığı DA12 24 için benim DA35 takas. Ama FA43 tuttu. Ama daha az DA35 daha pratik bir özel niş doldurur buluyorum.
    Bu, özellikle post-processing ile lens kullanımı en iyi teknik örnek olmayabilir, ama I like it. (Ve bu yüzden dansçı) FA77 bir bitki çok yakın olurdu tekrar FA43 vurur.
    Angie Smalis hiçbir şey Alanlar dansları
    Resim: http://farm3.static.flickr.com/2713/...0ed07095_o.jpg (Flickr Angie Smalis hiçbir şey Alanlar danslar - Fotoğraf Paylaşımı!)
    Ayrıca Diğer cevaplar olabilir, ancak tekrar forumu ziyaret kadar daha fazla bildirim almazsınız.
    Tüm iyi,
    PentaxForums.com

Bu gibi tüm e-postalar bir görünüm.
    Eaglerapids tarafından bir yazı için bir fi göstermez.
    Pcarfan tarafından yazılan Bir de yaptı.
    Belki rparmar ve pcarfan henüz kendi dillerinde set vermedi?
    Ne ben yaptım
    Çünkü herkes kendi dilini ayarlamak mı? Eğer öyleyse, ben herkesin İngilizce dilini ayarlamak için kullanabileceğiniz bir MySQL sorgusu var mı?

Teşekkürler!

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Not için teşekkür ederiz. Biz zaten e-postalar BB yorum kaldırmak için çalışmaya başladı, ancak diğer öncelikler nedeniyle geri koymak. Biz BB yorum e-postalar dahil değildir sağlamak için bu görevi geri gelecektir.

Üye

Evet ben de bu teyit edebilir. Bu da BB özen için teşekkür ederiz.

Kıdemli Üye

Teşekkürler! Umarım bugfix sürümü (ben 3.3.0 varsayarak kulüpler) yükseltme nispeten ağrısız olacak!

Junior Member

Ben bu sabah 800 e-postalar aldı

kullanıcı adı: <!--start vBET değil ÇEVRİLMİŞ alan--> kayıtsız <!--end vBET değil ÇEVRİLMİŞ alan-->
    Classname: vb_database
    MySQL Version

ve ben bu gibi başka bir 75 e-postalar aldı.

Ben daha önce açıklandığı biliyorum ama ben bu neden oluyor anlamıyorum.

Ayrıca benim adanmış sunucu büyük sunucu yük bildirimler alıyorum.

Quote Nickli Üyeden moman View Post
    Teşekkürler! Umarım bugfix sürümü (ben 3.3.0 varsayarak kulüpler) yükseltme nispeten ağrısız olacak!
    Her zaman olduğu gibi güncelleme önemsiz olacak - sadece dosya ve ithal ürün dosyası yükleme

Ayrıca 3.3.0 hata düzeltme sadece, aynı zamanda birçok performans iyileştirmeleri dahil edilecektir.

Quote Nickli Üyeden chick View Post
    Ben bu sabah 800 e-postalar aldı

kullanıcı adı: <!--start vBET değil ÇEVRİLMİŞ alan--> kayıtsız <!--end vBET değil ÇEVRİLMİŞ alan-->
    Classname: vb_database
    MySQL Version

ve ben bu gibi başka bir 75 e-postalar aldı.

Ben daha önce açıklandığı biliyorum ama ben bu neden oluyor anlamıyorum.

Ayrıca benim adanmış sunucu büyük sunucu yük bildirimler alıyorum.
    Bu postaların içeriği nedir?

Sunucu yükü hakkında - ne neden belirleyebilirsiniz? Fiili bilgileri yeterli değildir - bu çeviriler ile ilgili olabilir değil veya daha fazla trafik kaynaklanabilir. Yani bu çeviriler suçlu olduğunu saptarsanız Lütfen yeni konu açmak ve bize bilgi vermek

Üye

Ben bu yakında sabit umuyoruz

Çözülmüş Sonraki sürümünde dahil olacak. Postalar güncellenen düşük seviyede kanca üzerinde, bu nedenle her türlü oe postalar için çalışması gerektiğini, ancak sadece konuları abonelik test edildi.

Durumunda başka postalar ile düşünürse lütfen sadece burada yazmak olur: # post2756 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

PS.
    Ben uzun soo tooks appologise gerektiğini düşünüyorum, bunu düzeltmek için gerçekten önemsiz. Sorun, ben ne gerekli e-postalar kanca arıyordu o ilk defa oldu, ama sonra beni nelerin yanlış bir şekilde test edilmiştir. Üzgünüz ve böyle unconvinient olmadığını umut - Şimdi kaybolacaktır

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •