Bir e-posta bir örnek:
Sayın Bart,
FA Limited Club - PentaxForums.com Pentax SLR Lens Tartışma forumu rparmar sadece hakkı abone olduğunuz bir konuya cevap verdi. Bir cevap göndermek istiyorsanız, aşağıdaki bağlantıyı takip ederek konu açın lütfen. LÜTFEN BU E-POSTA İLE CEVAP VERMEYİN.
Bu konu yer almaktadır:
FA Limited Kulübü - Sayfa 32 - PentaxForums.com
Burada sadece yazılmadı mesaj:
<!--start vBET değil ÇEVRİLMİŞ alan-->
--- Alıntı (İlk brecklundin) ---
Ben sadece bir 43ltd 35ltd off ... 35ltd mükemmel bir kopyasını sevk ve hala daha fazla gümüş cazibesine karşı koyamadım çünkü Plus, bunu kullanarak zorla ediyorum.
--- Alıntı ---
<!--end vBET değil ÇEVRİLMİŞ alan--> için relate! Benim için bu odak uzaklık değerlerinde kapsadığı için fazla önemli olmadığı DA12 24 için benim DA35 takas. Ama FA43 tuttu. Ama daha az DA35 daha pratik bir özel niş doldurur buluyorum.
Bu, özellikle post-processing ile lens kullanımı en iyi teknik örnek olmayabilir, ama I like it. (Ve bu yüzden dansçı) FA77 bir bitki çok yakın olurdu tekrar FA43 vurur.
Angie Smalis hiçbir şey Alanlar dansları
Resim:
http://farm3.static.flickr.com/2713/...0ed07095_o.jpg (Flickr Angie Smalis hiçbir şey Alanlar danslar - Fotoğraf Paylaşımı!)
Ayrıca Diğer cevaplar olabilir, ancak tekrar forumu ziyaret kadar daha fazla bildirim almazsınız.
Tüm iyi,
PentaxForums.com
Bu gibi tüm e-postalar bir görünüm.
Eaglerapids tarafından bir yazı için bir fi göstermez.
Pcarfan tarafından yazılan Bir de yaptı.
Belki rparmar ve pcarfan henüz kendi dillerinde set vermedi?
Ne ben yaptım