Piemērs no e-mail:
Cienījamie Bart,
rparmar tikko sniedza atbildi uz pavedienu esat abonējis tiesības - FA Limited Club - in Pentax spoguļkameru objektīvi Diskusiju forums PentaxForums.com. Ja jūs vēlaties post atbildi, lūdzu, atveriet pavediens, sekojot saitei zemāk. Lūdzu, neatbildiet uz šo e-pastu.
Šis pavediens atrodas:
FA Limited Club - Page 32 - PentaxForums.com
Šeit ir ziņa, kas tikko rakstīja:
<!--SĀKT vBET NE TULKOTS JOMĀ-->
--- Quote (sākotnēji brecklundin) ---
Plus es esmu spiests vērā, izmantojot to, jo es tikai nosūtītas 35ltd off 43ltd ... perfekti lielā kopiju 35ltd un joprojām es nevarēju pretoties lure vairāk sudraba.
--- End Citēt ---
<!--BEIGĀS vBET NE TULKOTS JOMĀ-->es var attiekties! Es tirgo manu DA35 par DA12-24, jo tā ir svarīgāka, man ir tie fokusa garumi attiecas. Bet es tur FA43. Lai gan tas ir mazāk praktiska nekā DA35 es uzskatu, ka tas aizpilda īpašu nišu.
Tas var nebūt vislabāko tehnisko piemērs lēcas izmantot, jo īpaši ar pēcapstrāde, bet man tas patīk. (Un tas pats dejotājs.) FA43 streiki atkal, ja FA77 būtu pārāk tuvu kultūru.
Angie Smalis dejas Nekas lauki
Attēls:
http://farm3.static.flickr.com/2713/...0ed07095_o.jpg (Angie Smalis dejas Neko Lauki uz Flickr - Photo Sharing!)
Var būt arī citas atbildes, bet jums nebūs saņemt vairāk paziņojumus, kamēr jūs apmeklējat forumu vēlreiz.
Visu labāko,
PentaxForums.com
Ne visi e-pastus izskatās šādi.
fi vienu post by Eaglerapids neuzrādīja to.
Viens ziņojums pcarfan darīja tā, kā labi.
Varbūt rparmar un pcarfan nav paziņojis par savu valodu yet?
Tāpat arī I.