Виев Фулл Версион: Решити ХТМЛ Коментари приказује пријављених порука корисничким именом
Овај мањи буг се јавља када порука корисника са корисничким именом преведена је пријављено модератора и послали да се нит. ХТМЛ-коментари су приказане јер се конвертују у ХТМЛ-безбедно карактера пре глобалне кука се стазе.
Пре-
хттп://имг39.имагесхацк.ус/имг39/7610/сцреенсхот4иј.пнг
После
хттп://имг833.имагесхацк.ус/имг833/1936/сцреенсхот5р.пнг
Фик-
У фунцтионс_вбентерприсетранслатор_хоокс.пхп наћи:
if (strpos($output,'')) {
$ Излаз = стр_реплаце (арраи ('',
''),'', $ Излаз);
Замени са:
if (strpos($output,'') | | Стрпос ($ излаз ,'<!-- вБЕТ_ЕНТА -> ")) {
$ Излаз = стр_реплаце (арраи ('',
'ВБЕТ_СНТА','<!-- - >','<!-- вБЕТ_ЕНТА -> '),'', $ излаз);
Вероватно има паметнија поправити која ће омогућити ове коментаре да се користи у, тј ББЦоде 'код', али то није проблем у мом случају.
kamilkurczak
09-08-10, 09:41
Ок. Тако да сам треба да репродукују ову грешку на мом форуму теста. Како могу то да урадим? Може бити да је конфликт са другим у модс? Да ли можете да проверите га (наћи сукоба).
Ја ћу покушати да га потврдите. Ја ћу показати решење Мицхаł.
Хвала
Ако направите пост у језику различитом од подразумеване форума, онда се чувају корисничка имена са снта и Ента ознаке око њих у бази података. Једноставно пријаве такве поруке, а ауто-генерисани нит, повезане корисничким именом ће обухватити коментаре.
kamilkurczak
10-08-10, 11:36
Не могу да репродукују ово питање на мом тесту форуму.
наравно морам да знам - може бити сукоба. Ја би требало да опише како да пронађете сукоба у претходном пост, па сам га описати сада.
молим вас, искључите све друге Модс један по један (вБЕТ мора бити омогућен) и поново покушајте да пронађете ово питање. Ако је један од ова Модс је онемогућен и не можете Финт ово питање - имамо сукоб са овим мод.
Зато, покушајте да пронађете овај конфликт:)
Ја не могу то да урадим на мом форуму одмах, јер је живи сајту није тест сајт.
Ево информација које сам Вам може понудити:
1. СНТА и Ента коментари се чувају у оквиру "постусернаме" поље у 'пост' табелу у бази података.
2. Када извештај направљен, СМФ нађе корисничким именом из те области, и на тај начин, коментари су приказани.
Ако не можете да пронађете грешку, без бриге-то може бити специфичан на свој сајт, иако сумњам да.
Не постоји колона "постусернаме 'у' пост 'стола. Претпостављам да ова колона је додат неки мод - у овом случају то би требало да буде брига како су неки интеграције питање. Али ми не знамо са којима Министарство одбране.
Пост сто немају 'Корисничко име' колоне - али нема вредности са НТА ознаке. Проверио сам то у нашој бази података овај упит:
SELECT * FROM post where username like '%SNTA%'
И на нашем форуму има доста порука писане на различитим језицима.
Можете ли одредити који од ваших Модс додао "постусернаме" стубац на свој 'пост' стола. То би било корисно да сазна шта се тамо дешава. У овом тренутку потез ову тему решавање проблема секцију, а ми ћемо је преместите у интеграцији одељак када ћемо знати са којом мод ми овде интегришу.
Мислим да сам мислио корисничко име. Ја ћу вам пружити екрана ускоро.
То је заиста био поље за корисничко име.
Погледајте овде за пример:
Занимљиво је да нису сви преведени поруке садрже Ента и СНТА ознаке око корисничко име.
хттп://имг265.имагесхацк.ус/имг265/2383/97408180.гиф
БТВ-треба повећати ограничења резолуције о прилогу слике.
kamilkurczak
12-08-10, 12:35
ОК, ово је 'Корисничко име'. сада је исправна.
If you can't find the bug, no worries- it might be specific to my site, even though I doubt that.
ОК, али желимо да Водич Интеграција са мод, који изазива ову грешку. (Ако је то проблем због сукоба).
друго - желимо да потврдимо своје решење за наше чланове.
Да ли сте сигурни да је реч о сукобу, а само се не дешава под одређеним околностима? На жалост, не могу заиста било даље тестове на мој крај. Само 8 постова у мом целу базу података су корисничка имена са НТА коментарима обмотана око њих. Такође, имајте на уму да је превод система се интензивно користи на свом сајту-кеш базе података може да нарасте до 10Гб +. То мора да значи две ствари једна: или грешке постојали у прошлости и сада је фиксни, или да грешку јавља веома ретко.
Да ли сте проверили ваш пост сто на базу података на овом сајту?
kamilkurczak
17-08-10, 10:03
Да, ми смо и проверио и на нашем тесту форуму (и на наш главни форум вБЕТ) све ради добро.
Ок-шансе су да је буг стара и била је фиксна, онда. Имам нови проблем са ПХП да сам постављен на овом форуму као и, ако можете да проверите да ли је за мене.
kamilkurczak
19-08-10, 08:41
Како ја видим на вашем форуму - то ради сада, решен
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):