СДА

Виев Фулл Версион: Решити Приватне поруке преведени текст празно

Taurus
13-07-10, 12:05
У реду, недавно сам се добијају приватне поруке где преведени текст су празне. Недостаје. Видим мало заставама и све, и ја могу да кликну да бисте видели оригинални текст. Али, преведени текст је само нестала.

Све остало ради без проблема.

Хвала за помоћ!

kamilkurczak
13-07-10, 14:18

Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
сте рекли "не".

Да ли користите било који БЕТА опције као што су "Употреба Пуна датотека кеш за госте" или "Занемарени реч"? Покушајте да га искључите и проверите поново АМ.

Taurus
13-07-10, 14:20

Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
сте рекли "не".

Да ли користите било који БЕТА опције као што су "Употреба Пуна датотека кеш за госте" или "Занемарени реч"? Покушајте да га искључите и проверите поново АМ.

Ја не користим пуно кеш за госте, јер је и даље разбија мој форуму. Па није тако. И игнорише речи такође. Не користе га.

ЕДИТ: Управо сам се вратио на оне АМ-а које су биле празне јуче, а сада сви они су поново раде. Д **********. Не знам зашто, али хеј, чини се све је добро поново. Ја ћу овде ажурирати кад добијем нови премијер са преведеним текстом ин Хвала!

kamilkurczak
13-07-10, 14:31
хехе, то је лудо.

ако сте нешто посебно са овим питањем, можете ли описати овде?
Ок то, уживајте;)

Taurus
15-07-10, 01:47
Па, овде смо опет! Од данас чак и поруке послате је сада празан. Нема преведени текст! Могу Кликните да бисте видели оригинални језик, али преведени текст недостаје!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1