PDA

Zobacz pełną wersję: Rozwiązany Prywatne wiadomości przetłumaczone pusty tekst

Taurus
13-07-10, 12:05
OK, mam ostatnio coraz Prywatne wiadomości gdzie tłumaczonego tekstu są puste. Brakuje. Widzę chorągiewkami i wszystko, i mogę kliknąć, aby zobaczyć oryginalny tekst. Ale przetłumaczony tekst jest po prostu nie ma.

Wszystko inne działa dobrze.

Dzięki za pomoc!

kamilkurczak
13-07-10, 14:18

Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
powiedziałeś "nie".

Czy używać BETA opcji, takich jak "Użyj pamięci podręcznej Pełna pliku Dla gości" lub "Ignorowanie słowo"? Spróbuj wyłączyć i sprawdzić PM ponownie.

Taurus
13-07-10, 14:20

Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
powiedziałeś "nie".

Czy używać BETA opcji, takich jak "Użyj pamięci podręcznej Pełna pliku Dla gości" lub "Ignorowanie słowo"? Spróbuj wyłączyć i sprawdzić PM ponownie.

Nie używam pełnego cache dla gości, ponieważ nadal łamie mi forum. Więc nie jest tak. I ignorowane słowa również. Nie należy go używać.

EDIT: Właśnie wróciłem do tych PM, że wczoraj były puste, a teraz wszystkie działa ponownie. lol **********. Nie wiem dlaczego, ale hej, wydaje się, wszystko jest znów. Będę aktualizował tutaj kiedy dostaję nową PM z przetłumaczonego tekstu w Dziękujemy!

kamilkurczak
13-07-10, 14:31
hehe, to szaleństwo.

, czy robisz coś specjalnego z tego problemu, można opisać go tutaj?
Ok, więc zapraszamy;)

Taurus
15-07-10, 01:47
Cóż, znowu się zaczyna! Od dziś nawet postów wykonane jest teraz pusty. Nie przetłumaczony tekst! Mogę kliknąć, aby zobaczyć oryginalny język, ale przetłumaczonego tekstu brakuje!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations