Zobacz pełną wersję: Rozwiązany Prywatne wiadomości przetłumaczone pusty tekst
OK, mam ostatnio coraz Prywatne wiadomości gdzie tłumaczonego tekstu są puste. Brakuje. Widzę chorągiewkami i wszystko, i mogę kliknąć, aby zobaczyć oryginalny tekst. Ale przetłumaczony tekst jest po prostu nie ma.
Wszystko inne działa dobrze.
Dzięki za pomoc!
kamilkurczak
13-07-10, 14:18
Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
powiedziałeś "nie".
Czy używać BETA opcji, takich jak "Użyj pamięci podręcznej Pełna pliku Dla gości" lub "Ignorowanie słowo"? Spróbuj wyłączyć i sprawdzić PM ponownie.
Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
powiedziałeś "nie".
Czy używać BETA opcji, takich jak "Użyj pamięci podręcznej Pełna pliku Dla gości" lub "Ignorowanie słowo"? Spróbuj wyłączyć i sprawdzić PM ponownie.
Nie używam pełnego cache dla gości, ponieważ nadal łamie mi forum. Więc nie jest tak. I ignorowane słowa również. Nie należy go używać.
EDIT: Właśnie wróciłem do tych PM, że wczoraj były puste, a teraz wszystkie działa ponownie. lol **********. Nie wiem dlaczego, ale hej, wydaje się, wszystko jest znów. Będę aktualizował tutaj kiedy dostaję nową PM z przetłumaczonego tekstu w Dziękujemy!
kamilkurczak
13-07-10, 14:31
hehe, to szaleństwo.
, czy robisz coś specjalnego z tego problemu, można opisać go tutaj?
Ok, więc zapraszamy;)
Cóż, znowu się zaczyna! Od dziś nawet postów wykonane jest teraz pusty. Nie przetłumaczony tekst! Mogę kliknąć, aby zobaczyć oryginalny język, ale przetłumaczonego tekstu brakuje!
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):