Виев Фулл Версион: Решити Игнорисати УРЛ не ради
Раније, урадили смо упутство решење да се реши овај проблем, међутим, сада поново то се испоставља да је проблем.
Имам форум који се понаша као линк и директно указује на мисите.цом / ленсревиевс.
Додао сам "ленсревиевс да игноришу УРЛ опција, међутим, сваки пут корисник са преводима хитова које су повезане, то иде у мисите.цом / форум / ланг / ленсревиевс
Било који савет? Можете да проверите ово као гост на мом форуму кући.
Упдате: ово само дешава пријављене кориснике са језиком постављене у њиховим профилима. Покушајте се пријавити на што *********
Ја само тамо. Такође, молимо Вас због ваше безбедности, не шаљу у јавности сваки приступ детаље. Молимо Вас да пошаљете оне ПМ. Ја сам мењају свој пост да се уклоне те податке.
Отишао сам тамо и пријављени на пробни налог. Је преусмерен на немачки превод (претпостављам да тестирање је корисник подесио немачки подразумевани језик). Прво сам отворио извор ХТМЛ и наћи све 'ленсревиевс' тамо - све везе су у реду (тако без језика). Онда сам проверио један од тих тако што ћете кликнути и такође је добро функционисао - Дестинатион Паге није преведена.
Проверите то. Ако се проблем и даље постоји молим вас дајте нам начин да га репродукује. Једна је овде описан, не ради.
Па, ово је добра вест за мене! Неколико чланова описали ово питање, а ја сам био у стању да га репродукује и раније, али то није више дешавало за мене било. Можда је то зато што сам променио "ленсревиевс 'у' / ленсревиевс" у УРЛ-игнорисати могућност у последње време. Хвала!
Такође, хвала за уклањање пробни налог приступ детаље:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):