PDA

View Full Version: Rezolvate Ignoră url nu funcţionează

moman
13-02-10, 20:57
Anterior, am facut o soluţie manual pentru a remedia această problemă, însă, acum, încă o dată acest lucru se dovedeşte a fi o problemă.

Am un forum care acţionează ca o legătură şi direct la punctele de mysite.com / lensreviews.

Am adăugat "lensreviews" la opţiunea url ignora, însă, de fiecare dată când un utilizator cu traduceri afisari care se leagă, se merge la mysite.com / forum / lang / lensreviews

Orice sfat? Puteţi testa acest lucru ca pe un oaspete pe casa mea pe forum pentru.

moman
13-02-10, 22:58
Actualizare: acest lucru se întâmplă doar pentru utilizatorii autentificaţi, cu limba stabilite în profilurile lor. Încercaţi să vă conectaţi în ca *********

vBET
15-02-10, 12:38
Sunt doar merg acolo. De asemenea, va rugam sa pentru propria ta securitate nu trimit în public orice detaliu de acces. Va rugam sa trimiteti cele de PM. Sunt schimbarea posta pentru a elimina aceste date.

vBET
15-02-10, 12:48
M-am dus acolo şi conectat pe cont de test. Au fost redirecţionate spre traducere germană (presupun că ghidul de încercare a seta limba implicită în germană). În primul rând am deschis sursa HTML şi pentru a găsi fiecare "lensreviews" acolo - toate link-urile sunt în regulă (aşa fără limbă). Apoi am verificat unul dintre cei făcând clic pe ea şi, de asemenea, a lucrat bine - pagina de destinaţie nu a fost tradus.

Vă rugăm să verificaţi-l. Dacă problema persistă vă rugăm să ne dea modalitate de a reproduce. Cea descrisă aici nu este de lucru.

moman
15-02-10, 17:02
Ei bine, aceasta este o veste buna pentru mine! Un număr redus de membri au descris această problemă, şi am fost capabil să-l reproduca mai devreme, dar nu se întâmplă mai pentru mine, fie. Poate pentru că mi-am schimbat "lensreviews" la "/ lensreviews" în opţiunea de URL-ul ignora recent. Multumesc!

De asemenea, mulţumiri pentru a scoate detaliile contului de încercare de acces:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations