СДА

Виев Фулл Версион: Ова порука је написана у шпанско-Цастилиан

xony
16-10-09, 06:21
Поздрав свима, истина је да ми привлачи ово мод да видим да ли плаћа верзија долази са подршком, а пошто сам овде, јер је у тренутној верзији Гоогле Ситемап увек ми даје грешке и упозорења? креира датотеку са више од 1.000.000 УРЛ уместо подељен 20.000 УРЛ адреса попут других, поздрав пријатељи.

vBET
16-10-09, 23:53
То би требало да дели част параметар. То се на нашој страни. Проверите да ли сте подесили додатне код на правом месту. Гоогле може да такође не, јер мапа тежине превише - тако скуп нижу вредност за мак УРЛ адресе у Ситемап.

xony
17-10-09, 07:04
Параметри сам прегледао и тачни, мора да буде Гоогле проблем, али видим да Гоогле има нормалне проблеме, јер то ствара датотеке је веома велики, ако не и да се јасно, ставио сам узорак слике:

vBET
17-10-09, 11:49
Како ја видим на слици наредног дана било је ОК. Тако сте сигурни да проблем и даље постоји? То може бити историјска порука.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1