View Full Version: Това съобщение е написано на испански кастилски
Здравейте на всички, истината е, че ме привлича този мод за да видите дали платената версия идва с подкрепа, и тъй като аз съм тук, тъй като в текущата версия на Google карта на сайта винаги ми дава грешки и предупреждения? създава файл с повече от 1,0 милиона адреси, вместо разделени от 20 000 URL като другите, поздравителни приятели.
Тя трябва да чест раздели параметър. Тя е на наша страна. Моля, уверете се, че сте задали допълнителен код на правилното място. Google също може да се провали, защото карта на сайта тегло прекалено много - толкова, по-ниска стойност за URL адреси, макс в карта на сайта.
Параметрите имам преглед и са верни, то трябва да бъде Google проблем, но виждам, че Google имат нормални проблеми, защото файла го създава е много голям, ако не и да бъда ясен, сложих една проба картинката:
Както виждате в картинката на следващия ден е ОК. Така са Сигурни ли сте, че проблемът все още съществува? Това може да бъде исторически съобщение.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):