СДА

Виев Фулл Версион: Решити Неки Профил УРЛ-ове (не енглеском) довести до профила Админ

avinashiitd
09-08-11, 15:30
Ја суочен ово чудно питање неких профила УРЛ-ове (не енглеском) што је довело до профилу Админ на мом форуму

Ја сам вбуллетин 4.1.5 са вбет 4.3 инсталиран заједно са вБуллетин 3.6. Нисам сигуран зашто сам све ово.

Такође, желим страни за регистрацију поља треба попунити на енглеском или барем корисничким именом вхоулд бити само на енглеском језику да се избегну такви проблеми. Свака идеја о томе како да се то уради?

vBET
09-08-11, 17:29
Молим вас дајте тачан УРЛ профил страницу на којој је питање постоји.

Не разумем шта желите да урадите са регистрацијом странице. Је испуњен га корисници не аутоматски ...

avinashiitd
09-08-11, 17:59
Па, добио сам одговор АБТ страни за регистрацију унутар вБуллетин. Није велика ствар сада. Желео сам да корисничка имена буду садржи само енглески карактери АЗ и бројева 0-9. Добио то сада.

Уз то, мој други проблем је такође решен. Хвала у сваком случају.

vBET
09-08-11, 18:21
Велики:) Уживајте вБЕТ!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1